Luna mai e plină de poveşti la Boomerang

De: Mioara Tronaru / 10.05.2014, 08:00
Luna mai e plină de poveşti la Boomerang
În luna mai, Boomerang aduce un serial nou – Poveşti de la fermă, episoade noi din Poveşti de la staţia de pomieri şi un maraton cu Sylvester şi Tweety.

Poveşti de la staţia de pomieri

Episoade noi. Premiera: luni, 12 mai, la 08:00. Difuzare: de luni până vineri, la 08:00.

Vi-i prezentăm pe Roşu – voiosul camion care niciodată nu se dă bătut, iubeşte natura şi adoră să-şi facă noi prieteni, pe Crabby – maşina galbenă de pompieri care are mereu ceva de comentat şi pe Petrol – fricosul camion portocaliu, ce reuşeşte întotdeauna să-şi depăşească frica. Aventurile prin care trec cei trei prieteni sunt dovada că poţi fi erou indiferent de înfăţişare.

 

Maratonul Misterelor lui Sylvester şi Tweety

Program special. Difuzare: sâmbătă şi duminică, 17 şi 18 mai, la 11:00.

În Misterele lui Sylvester şi Tweety îi vedem pe Bunicuţa, Sylvester şi Tweety în aventura lor de a dezlega mistere oriunde s-ar afla. Boomerang dedică aventurilor lor un program special de zece episoade, în care singurul mister nedezlegat rămâne motivul pentru pisica stă mereu cu ochii pe canar.

 

Poveşti de la fermă

Serial nou. Premiera: sâmbătă, 31 mai, la 11:00. Difuzare: de luni până vineri, la 11:00.

Poveşti de la fermă este noul serial Boomerang care prezintă aventurile zilnice a patru fraţi care trăiesc la o fermă din minunata regiune a Bavariei. Fiecare episod aduce experienţe noi şi interesante, pe măsură ce copiii învaţă totul despre viaţa la fermă, de la cum să hrănească animalele, la cum să se aventureze în pădure sau cum să frământe coca şi să facă pâine.