Marius Bodochi se declară „NOT GUILTY” într-un triller premiat la Roma

De: Cătălina Matei / 04.11.2016, 14:29
Marius Bodochi se declară
„NOT GUILTY” spune poveste crudă de razbunare a unei femei cu un trecut tulburător, dispusă să meargă la extreme pentru a provoca aceeaşi durere de care a avut ea însăşi parte.

După drama dureroasă, în care a pierdut sarcina mult dorită, batută fiind din ordinul iubitului său şi tatăl coplilului care urma să vină pe lume, ea a decis să nu mai lase oameni ca ei să scape şi începe o nouă etapă in viaţa ei alături de un partener la fel de periculos ca ea. Cei doi reusesc sa ramana ascunsi ani la rand, cat timp invaluind in mister crimele pe care le savarsesc, calculand si asteptand momentul perfect pentru a creea aparenta unei crime perfecte.

In distribuţia filmului „NOT GUILTY” figurează nume de artişti consacraţi: Marius Bodochi, Dan Tomescu, Bogdan Mihai Brumă, Nicolas Catianis Jr, Dan Profir, Ioana Vivisenco, Filip Popa, Ştefan Mihai, Alexandru Rusu.

NOT GUILTY”, un thriller regizat de Irina Octavia Andronic şi produs de Bogdan Alexe. Bogdan Alexe a produs ultimul film al studioului – „La limită” – distins  cu Marele Premiu la Festivalul Internaţional PROPATRIA, care a avut loc în această toamnă la Roma.

Irina Octavia Andronic (17 ani ) este elevă la un colegiu de artă din Londra. De cîţiva ani, pasiunea sa pentru film s-a concretizat într-un CV artistic de invidiat. A deţinut roluri principale în două dintre cele trei lung-metraje produse de Studioul Experimental TABĂRA DE FILM, în care a dat replica unor actori reputaţi, de talia Mayei Morgenstern. Preocuparea sa pentru regie a făcut să se alăture echipei de realizatori condusă de Bogdan Alexe, care a produs ultimul film al studioului – „La limită” – distins  cu Marele Premiu la Festivalul Internaţional PROPATRIA, care a avut loc în această toamnă la Roma. La acelaşi eveniment, pelicula „NOT GUILTY”, un thriller regizat de Irina Octavia Andronic şi produs de Bogdan Alexe, a fost prezentat în premieră absolută, fiind distins cu unul dintre cele patru Premii de Excelenţă ale festivalului. Avanpremiera naţională a filmului a avut loc vineri, 28 octombrie,la sălile VIP ale mall-ului Lake View din Titan.