Matt Damon şi Ben Affleck vor produce un serial SF cu spioni

Apropo.ro / 15.10.2014, 09:17
Matt Damon şi Ben Affleck vor produce un serial SF cu spioni
Cei doi actori, pe care îi leagă o prietenie de mulţi ani, vor colabora ca producători executivi ai unui serial de televiziune science-fiction pe teme de spionaj, intitulat "Incorporated". Proiectul va fi primul al companiei de producţie deţinute de cei doi pentru o reţea TV prin cablu.

Potrivit contactmusic.com, Matt Damon şi Ben Affleck, buni prieteni, care au scris împreună scenariul filmului „Good Will Hunting”, alături de Robin Williams, dezvoltă împreună serialul dramatic SF „Incorporated”, care va fi difuzat de postul TV prin cablu american SyFy.

Foto: Splash News

Acesta nu este primul proiect al companiei de producţiei a celor doi actori. Anul trecut, postul de televiziune Fox a comandat un episod pilot pentru un serial intitulat „The Middle Man”, pe care Affleck trebuia să îl regizeze. Proiectul a fost, însă, amânat, informează Mediafax, pentru ca actorul să poate turna filmul „Batman vs. Superman”.

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum „Good Will Hunting” – pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, „Armageddon – Sfârşitul lumii?”, „Dogma”, „Pearl Harbour”, „Daredevil” şi „Despre bărbaţi şi nu numai…”.

El a regizat, printre altele, filmele „Dispărută fără urmă/ Gone baby gone” şi „The Town”, pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011. Cineastul a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria „cel mai bun film”, pentru lungmetrajul „Argo”, pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.