Megan Fox in scene erotice ciudate

Apropo.ro / 23.07.2008, 13:15
Megan Fox in scene erotice ciudate
Megan Fox este nemultumita de scenele de sex din filme pentru ca sunt "ciudate si niciodata amuzante".

Daca in viata reala iubeste sexul, Megan Fox este nemultumita de scenele de sex din filme pentru ca sunt "ciudate si niciodata amuzante".

Frumoasa din "Transformers"- care are parte de multe momente "picante" in noul sau film "’Jennifer’s Body‘"-insista ca scenele nu sunt atat de erotice precum par.

"Am cateva scene de dragoste. Seduc pe toti din jurul meu-barbati si femei. Sunt multe saruturi si multa nebunie. Este ciudat, mereu este ciudat si niciodata distractiv", a declarat actrita.

Megan a dezvaluit de asemenea, ca a fost foarte dificil sa joace in scene fierbinti cu partenerul ei de film, Johnny Simmons, mai ales cand acesta saliveaza in gura ei.

"Eu si partenerul meu de film, Johnny Simmons am fost foarte apropiati si am devenit prieteni, asa ca a fost foarte greu sa nu radem. Parca il sarutam pe fratele meu, a fost oribil. Mi-a scuipat in gura si a fost scarbos", a adaugat Megan pentru Fox News.

Aceasta a mai declarat ca nu se simte foarte bine cand este "etichetata" drept cea mai sexy femeie din lume: " Nu-mi place deloc. Ma enerveaza", a completat aceasta.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Megan Fox adora scenele de nuditate

Megan Fox adora scenele de nuditate

Acum ca este din nou singura, Megan Fox, una dintre cele mai sexy femei din lume, doreste sa profit la maximum de noul statut.

Cele mai sexy femei din lume

Cele mai sexy femei din lume

Actrita Megan Fox, starul filmului "The Transformers" s-a situat pe primul loc in topul celor mai sexy 100 de femei din lume pe 2008, realizat pe baza voturilor…

Top 10:Cele mai fierbinti scene de sex din filme (Video!)

Top 10:Cele mai fierbinti scene de sex din filme (Video!)

Sexul vinde! Acest lucru este cunoscut de mii de ani si nu este un secret in Cetatea Filmului.

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza