Mihaela Tatu se întoarce la postul care a consacrat-o

De: Cristiana Trifu / 09.02.2018, 12:45
Mihaela Tatu se întoarce la postul care a consacrat-o
După mai mulţi ani de absenţă, Mihaela Tatu revine la postul care a descoperit-o

Mihaeala Tatu va fi parte din echipa Ferma vedetelor, care debutează pe Pro TV..

 „De ceva vreme aştept inagurarea Fermei vedetelor şi în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorinţe – aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc şi să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-aş dori ar fi să nu care cumva să pierdeţi vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteţi norocoşi – aveţi posibilitatea să vedeţi vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situaţii limită. Vă aştept să faceţi cunoştinţă cu Mărioara şi să vedeţi cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”, a declarat Mihaela Tatu.

De nerecunoscut! Mihaela Tatu a luat proporţii uriaşe

Uite cât este de frumoasă fiica Mihaelei Tatu!

Mihaela Tatu, fosta gazda a emisiunii „De 3 x femeie”, a reuşit să slăbească 20 de kilograme. Vedeta în vârstă de 53 de ani a fost atentă la dietă şi a făcut mişcare regulat. 

Mihaela Tatu a fost diagnosticată cu fibrom uterin

Vedeta tv a renunţat la proiectele în televiziune de mai bine de trei ani, după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin. Numeroasele drumuri prin ţară ca profesor de oratorie şi-au pus amprenta pe silueta Mihaelei Tatu. Mesele neregulate, oboseala şi lipsa unor antrenamente zilnice au făcut ca fosta vedetă de televiziune să se îngraşe considerabil, dar din fericire a reuşit să slăbească.