Mihai Găinuşă şi echipa lui se mută la Radio 21

De: Cătălina Matei / 29.07.2014, 09:18
Mihai Găinuşă şi echipa lui se mută la Radio 21
După ce a renunţat la emisiunea ”Cronica cârcotaşilor” de la Prima TV, Mihai Găinuşă a decis să facă o schimbare şi la radio. Alături de Codruţ Kegheş şi alţi foşti membri ai echipei de la ”Cronicuţă”, Mişu a părăsit Kiss FM, iar din septembrie va fi on-air la Radio 21, unde va realiza matinalul.

Anunţul a fost făcut de Mihai Găinuşă pe pagina sa de Facebook: ”Surprize-surprize! Sunt ardelean, deci mă pornesc greu, dar nu mă mai opresc. Am ales încă o provocare. Din septembrie, vom fi on-air la Radio 21. Practic mă întorc acasă. Mulţumesc în primul rând ascultătorilor. Şi colegilor de la Kiss, alături de care am făcut performantă. Din 1 septembrie, ora 7, vom fi mai aproape de voi, pe 100,2. Pam-pam!”.

Vedeta Prima TV a mai lucrat la Radio 21 în urmă cu mai bine de 10 ani, în perioada 2000 – 2003.  Apoi s-a mutat împreună cu Şerban Huidu la proaspătul proiect Kiss FM, dezvoltat la vremea aceea de către Cristian Burci.

„Echipa îi mai cuprinde pe Codruţ Kegheş, pe Marina Neagu, pe Dan Marcu, care este producător, şi pe copywriterul Doru Ivanov. Ivanov face şi stand-up comedy pentru Spitalul 9”, a declarat Găinuşă pentru paginademedia.ro.

Foto: Prima TV

„Pot să mai spun că emisiunea de la Radio 21 va avea acelaşi nume ca viitoarea emisiune de pe TV şi că toată echipa de la radio va lucra şi la emisiunea de televiziune”, a mai precizat vedeta Prima TV pentru acelaşi site.