Mike Tyson joacă într-un film de acţiune

Apropo.ro / 19.08.2013, 12:25
Mike Tyson joacă într-un film de acţiune
Fostul pugilist american Mike Tyson va juca alături de umoristul Smaïn, cântăreaţa Lorie şi o pleiadă de artişti algerieni într-un lungmetraj de acţiune ale cărui filmări au debutat duminică la Oran, potrivit unei surse din echipa de producţie.

„Algérie pour toujours”, un film de acţiune realizat de regizorul francez Jean-Marc Minéo, prezintă detaliile unui complot organizat împotriva Algeriei din zilele noastre. Un simpatizant al OAS, o structură clandestină care vizează menţinerea Algeriei sub influenţă franceză, se stabileşte la Oran, unde creează o organizaţie mafiotă cu scopul de a cuceri ţara. Răufăcătorii trebuie să înfrunte însă un super-agent secret, specialist în arte marţiale, dispus la orice pentru a apăra Algeria şi pentru a distruge acea organizaţie.

Acest film de acţiune, care va fi lansat pe marile ecrane în 2014, este produs de Zakaria Romdane de la compania de producţie Acces V Production, cu sediul în Oran, care promite spectatorilor un lungmetraj de 130 de minute cu o acţiune antrenantă, după modelul celor americane.

Mai mulţi specialişti în arte marţiale, printre care se numără Patrice Quarteron, Hoang Nghi, Patrick Kazu Tang şi Thevada Dek, vor participa la acest film, alături de 33 de cascadori.

Mike Tyson, în vârstă de 47 de ani, este aşteptat în septembrie la Oran pentru filmări. Anul trecut, el a susţinut pe mai multe scene americane un spectacol de tipul „one-man show”, intitulat „Undisputed Truth”, în care a vorbit despre suişurile şi coborâşurile din cariera sa.