Monica Columbeanu, printesa pentru o noapte

Apropo.ro / 25.07.2008, 11:33
Monica Columbeanu, printesa pentru o noapte
Calitatile de model ale doamnei Columbeanu sunt la mare cautare.

Calitatile de model ale doamnei Columbeanu sunt la mare cautare. Daca saptamana trecuta sotia lui Iri a imbracat o creatie Renato Balastra de 60.000 de euro, in cadrul Fashion TV Summer Festival, care a debutat ieri, aceasta va imbraca o rochie demna de o principesa.

"Voi purta o creatie Christine Kostoff, casa de moda care lucreaza pentru Casa Regala si concepe haine pentru principesa Margareta. Tinuta pe care o sa o port nu este impodobita cu pietre pretioase, cum a fost cea de saptamana trecuta, dar va impresiona prin lucratura" a declarat Monica pentru Cancan.

Ce-a de-a opta editie a Fashion TV Summer Festival, se desfasoara la Club Bamboo si Hotel Rex din Mamaia si va tine patru zile.

In cadrul evenimentului designeri precum Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Rita Muresan, Nausica Mircea dar si branduri internationale isi vor prezenta cele mai noi colectii.

Monica Columbeanu

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Monica Columbeanu refuza sa ii faca publicitate Iuliei Albu

Monica Columbeanu refuza sa ii faca publicitate Iuliei Albu

Daca in urma cu cateva luni Monica Columbeanu si Iulia Albu erau de nedespartit si le vedeai la fiecare eveniment monden impreuna acum prietenia celor doua s-a transforma…

Andreea Marin adopta stilul Sarah Jessica Parker

Andreea Marin adopta stilul Sarah Jessica Parker

La sfarsitul saptamanii trecute, Mamaia a fost gazda Festivalului "Moda i Musica sotto la stele" prezentat de Andreea Marin.

Topul celor mai ciudate

Topul celor mai ciudate "aparitii" autohtone

Oricat de mult s-ar stradui, majoritatea "vedetelor" autohtone fac ce fac si reusesc sa ajunga pe lista neagra a stilistilor.

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza