Nicoleta Luciu şI Max prezintă “Bingo România” la Acasă

Apropo.ro / 10.06.2013, 12:43
Nicoleta Luciu şI Max prezintă “Bingo România” la Acasă
Nicoleta Luciu şi Max de la “Vocea României” vor prezenta din 16 iunie, în fiecare duminică, de la 22.00, în direct, Acasă, “BINGO România”, un show care le oferă românilor posibilitatea de a participa la un joc de bingo autentic, ce va fi îmbinat cu divertismentul.

“Eu întotdeauna mi-am dorit ca visurile oamenilor să devină realitate. Îmi place să văd oameni zâmbind în jurul meu şi prin această emisiune vom reuşi să facem mai mulţi oameni fericiţi. Pe Max l-am cunoscut pe platourile din Buftea, ne înţelegem foarte bine şi mă bucur că vom prezenta împreună “BINGO România”. Să vă gândiţi bine ce vă doriţi, pentru că din 16 iunie vă vom îndeplini visurile! În fiecare duminică, vom face un mega show, la “BINGO România”, Acasă”, spune Nicoleta Luciu, prezentatoarea emisiunii “BINGO România”.

“Acest show este un pas foarte important în cariera mea şi mă bucur că producătorii acestei emisiuni s-au gândit la mine. Pentru mine e o plăcere să lucrez cu Nicoleta Luciu. Ne-am cunoscut şi împrietenit în cantonamentul de la > şi de atunci ne-am înţeles foarte bine. Abia aştept să ne vedem la >”, spune Max, prezentatorul show-ului “BINGO România”.

 “BINGO România”, ce va fi difuzat Acasă, le va aduce concurenţilor oportunitatea de a câştiga sume mari de bani la extragerea bingo, cât şi şansa unor premii instant, a unui autoturism acordat săptămânal şi premii în bani prin apel telefonic.

Biletele sunt dispuse în serii de câte 3 sau de câte 6, iar fiecare 3 bilete achiziţionate îţi dau dreptul la un talon gratuit. Biletele vor putea fi achizitionate de la punctele de vanzare “BINGO România” din toată ţara, iar preţul pentru 3 bilete este de 9,6 lei.

Toate biletele şi taloanele gratuite necâptigătoare intră în cursa premiilor telefonice în săptămâna următoare de joc. “BINGO România” garantează achitarea premiilor în doar 48 de ore de la revendicare.

Din 16 iunie, în fiecare duminică, de la 22.00, telespectatorii sunt invitaţi să participe la “BINGO România”, Acasă care le va aduce telespectatorilor câşstiguri substanţiale, bucurie şi divertisment, întrucât din platoul emisiunii nu vor lipsi invitaţi surpriză din showbiz-ul românesc, dar şi momente artistice impresionante.