„Noi n-o să pozăm niciodată goale!”, DAR… [Poze]

De: Mia Nicolescu / 09.11.2012, 12:30
O mulțime de dive jurau că nu le vom vedea dezbrăcate, însă noi avem dovezile care arată contrariul!

Să le credem pe cuvânt când spun că nu vor poza niciodată cu părțile intime la vedere, mai ales într-o revistă pentru bărbați, dar nedumerirea noastră este: „de ce apar aproape goale, cum vedem în exemplele de mai jos, dacă nu vor să le vadă nimeni dezbrăcate?”.

Andreea Bălan

Andreea Balan

Andreea Bălan susține că primește în fiecare an oferta de a poza în Playboy, însa ea nu se vede sub nicio formă în paginile celebrei reviste. Mai mult, se laudă că a refuzat chiar și 20.000 de dolari din partea celor de la Playboy Mexic. Cu toate astea, blondina a apărut acoperită doar de bancnote, iar în videoclipul piesei „Like a Bunny” apare topless.

VEZI CARE SUNT CEI MAI DOTAȚI BĂ‚RBAȚI DIN LUME!

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu

Greu de crezut că Diana Dumitrescu, femeie serioasă și la casa ei, o să își arate vreodată comorile intime în toată splendoarea lor, însă și-a dorit să îi ațâțe pe bărbați cu câteva imagini în care apare complet goală, păstrând o doză de mister. Pictorialul a fost realizat chiar de soțul ei, Ducu Ion.

Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu

Giulia, fosta membră a trupei Candy, a fost întotdeauna atentă la imaginea ei și a încercat pe cât posibil să țină departe presa de viața ei personală și intimă. Drept urmare nu a încercat să iasă în evidență, iar o apariție nud este din start exclusă: „Mi s-a propus de multe ori să pozez, însă am considerat că doar iubitul meu are voie să vadă TOT”. Surpriză mare, însa, anul acesta, când proaspăta maăică s-a lăsat fotografiată complet goala printre așternuturi, cu ocazia promovării single-ului „Vorbe goale”.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, soția deputatului PDL Cristian Boureanu, și-a postat pe Facebook o fotografie în care îmbrăcămintea este formată din câteva poșete. Din păcate, însă, este singura ipostază în care o vom vedea atât de dezbrăcată: „Complet goală, să îmi arăt părțile intime, nu. Nu aș poza așa niciodată”.

Anna Lesko

Anna Lesko

Nu s-a lăsat convinsă să se dezbrace în fața aparatelor de fotografiat pentru o revistă dedicată adulților, însă când vine vorba de ședințe foto de promovare a unor piese sau videoclipurile personale, Anna Lesko nu stă prea mult pe gânduri și apare goală cât ai clipi din ochi. Topless a apărut, însă, și în revista FHM.

Sylvia

Sylvia

Putem spune despre Sylvia, cea care a divorțat de Andrei Ștefănescu din trupa Alb Negru după ce l-a înșelat, că este o împătimită a pictorialelor nud. Nu și-a lăsat admirate părțile intime în toată splendoarea lor, însă a realizat pictoriale nud… misterioase…, a apărut cu sânii la vedere în videoclipul în care se iubește chiar cu amantul ei și a fost făcută publică o poză cu ea goală și indecentă, pe care chiar ea o trimisese profesorului de geografie cu care a avut o relație.

Elena Ionescu

Elena Ionescu

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, este o prezență tare plăcută și cu toții ne-am dori să o vedem complet goală. Dar acest vis pare imposibil, „le-am luat ca pe un compliment, dar am decis să le refuz”, așa că nu ne rămâne decât să ne bucurăm de această singură imagine cu ea topless”.

DJ Harra

DJ Harra

Declarația făcută de DJ Harra cu referire la o posibila apariție în Playboy ne-a amuzat copios. „Nu aș poza niciodată în Playboy, orice sumă mi s-ar oferi. Nu sunt fițoasă, dar faptul că mixez în sânii goi nu înseamnă că trebuie să-mi cobor sânii la un nivel atât de jos. Deci, categoric n-aș poza”, a declarat cea care obișnuiește să mixeze topless, face plajă topless și a mai realizat câteva ședințe foto, tot topless. Dacă avem ocazia să o vedem goală fără să plătim, de ce să o mai vrem în Playboy?

Irina Shayk

Irina Shayk

În mai toate pictorialele de fantezie pe care le realizează, superba iubită a lui Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, apare topless. Ce-i drept, sânii îi sunt acoperiți cu atenție, dar ceva, ceva tot putem să zărim. „Nu aș poza niciodată în Playboy. Anul trecut mi-au oferit foarte mulți bani, dar am refuzat. Când pozez în lenjerie e altceva, am clasă”, a dezamăgit, însă, rusoaica.

Rihanna

Rihanna

Rihanna este una dintre cele mai controversate artiste de peste hotare. Șochează prin aparițiile ei îndrăznețe în videoclipuri, se afișează cu sânii la vedere prin haine foarte transparente, realizează ședințe foto topless sau se pozează chiar ea goală și postează imaginile pe rețelele de socializare, dar a refuzat deja ofertele de a-și arăta ce are mai de preț în paginile unei reviste pentru adulți.

Kylie Minogue

Kylie Minogue

La 44 de ani, în aceeași lună a acestui an, cântăreața Kylie Minogue a acceptat să apară pentru prima oară goală. S-a întâmplat în videoclipul piesei „Flower” și într-o reclamă ce parodiază asigurările făcute pentru părțile corpului.

Eva Longoria

Eva Longoria

La 37 de ani, Eva Longoria a pozat goală pentru cartea „Asleep at the Chateau”, afișând un fund perfect. O viitoare apariție în Playboy? „Nu voi poza niciodată pentru Playboy”, a răspuns ferm actrița din „Neveste disperate”.