Nora Sophiei Loren debutează la PRO TV

De: Mioara Tronaru / 01.08.2013, 08:00
Nora Sophiei Loren debutează la PRO TV
Sasha Alexander, protagonista serialului “Jane şi Maura: Detectivi în Boston”, care va începe la PRO TV din 1 august, de la 23.00, se poate mândri cu statutul de noră al sex-simbolului industriei cinematografice, Sophia Loren.

Sasha este căsătorită din 11 august 2007 cu regizorul Edoardo Ponti, fiul Sophiei Loren şi al răposatului producător de film Carlo Ponti. Cei doi s-au cunsocut încă din timpul facultăţii, când au fost colegi la Şcoala de Artă Cinematografică din cadrul Universităţii Californiei de Sud, însă idila a început câţiva ani mai târziu, când s-au reîntâlnit şi la scurt timp au hotărât să îşi pună pirostriile. “Îmi aduc aminte că întotdeauna avea un zâmbet năucitor, eram prieteni în timpul facultăţii, însă doar atât”, spune actriţa. Cât despre relaţia cu celebra ei soacră, Sasha povesteşte: “Prima oară când m-am întâlnit cu Sophia, eram de-a dreptul intimidată, dar de cum am intrat în cameră, m-a luat în braţe. Este o persoană atât de caldă, e fenomenală. Îi place atât de mult să trăiască, să mănânce, să doarmă. Când ieşim în oraş, bem Prosecco şi mâncăm ciocolată”. Sasha şi Edoardo au împreună doi copii: Lucia Sofia, de şapte ani, şi micuţul Leonardo Fortunato, de doi ani şi jumătate.

Alexander o interpretează în “Jane şi Maura: Detectivi în Boston” pe Maura Isles, medicul legist poreclit “Regina morţilor”, care colaborează cu detectivul Jane Rizzoli pentru a rezolva cele mai complicate cazuri ce ajung în atenţia poliţiei din Boston. Dacă Maura este jumătatea mai feminină şi pasionată de moda a duo-ului, Jane este fix opusul ei: băieţoasă şi dură, aceasta se luptă să îşi păstreze locul câştigat cu greu într-o meserie rezervată bărbaţilor. Serialul reprezintă ecranizarea cărţilor “Rizzoli & Isles” scrise de către Tess Geritsen, autoarea a numeroase best-selller-uri poliţiste.

Telespectatorii PRO TV vor putea urmări aventurile încărcate de acţiune, suspans şi răsturnări de situaţie ale celor două fete bune care aplică legea cu stil în primul sezon din “Jane şi Maura: Detectivi în Boston”, ce va fi difuzat din 1 august, de luni până joi, de la 23:00.