Noul mascara Mega Effects

De: Mioara Tronaru / 22.07.2013, 17:28
Noul mascara Mega Effects
Pentru femeile care îşi doresc să se reinventeze mereu, AVON a relansat la începutul lunii iunie gama de machiaj AVON, printr-un parteneriat cu Antonia.

Cu un nou slogan – “Frumuseţea începe cu tine, restul e noul machiaj Avon” – gama de machiaj Avon, aduce  culori vibrante şi rezistente, îmbogăţite cu cele mai bune formule AVON de până acum. Noua gamă de machiaj AVON revoluţionează prin formulele şi ambalajele noi. Acestea se remarcă  printr-o tehnologie inovatoare True Color şi prin ambalaje noi şi atrăgătoare.

Ceea ce este cu atât mai surprinzător în această nouă gamă este rimelul Mega Effects, care are un aplicator cu formă adaptată liniei genelor, care asigură astfel confort şi uşurinţă în aplicarea lui. Acesta conţine o formulă cu pigmenţi de silicon care oferă volum panoramic genelor şi le îmbracă într-un negru intens.

Rimelul Mega Effects este primul rimel de pe piaţa de make-up din România cu o formă adaptată liniei genelor. Acesta conţine pigmenţi de silicon cu rol de intensificare a culorii genelor, în 2 variante – brown black şi blackest black.