„Nu o sa am soarta lui Hagi!”

Apropo.ro / 21.07.2008, 09:20
Zilele lui Lacatus in Ghencea sunt numarate - crede Emeric Ienei, care spune ca Lacatus nu poate antrena din cauza lui Becali.

Ienei a vazut indicatiile pretioase date de Becali lui Lacatus la ultimul amical al Stelei, 0-0 cu Nurnberg si ii plange soarta lui Lacatus."Nu-si poate face meseria din cauza patronului. Nu hotaraste nimic, dar raspunde pentru tot. Nu stiu cat va mai rezista, oricat de "fiara" ar fi" – a spus Ienei.

In timpul amicalului cu Nurnberg, patronul echipei, Gigi Becali, i-a spus lui Lacatus sa il introduca in teren pe Vali Badea. Nu este pentru prima data cand Becali intervine peste antrenorii echipei din Ghencea, acesta fiind si motivul pentru care Gica Hagi a decis sa renunte la postul de antrenor principal al Stelei. Cu toate acestea, Lacatus nu pare ingrijorat.

"Nu va mai preocupati de soarta lui Marius Lacatus, ca nu e dracu’ chiar asa de negru! Nu e nicio problema cu postul de antrenor la Steaua. Nu m-a deranjat ca Becali mi-a spus pe cine sa bag! Mai multe nu am ce sa comentez. Daca am ceva de spus, nu voi spune in presa. O sa discut direct cu Gigi. Stati voi linistiti, ca nu o sa am aceeasi soarta cu a lui Hagi. Nu se va ajunge intr-o situatie asemanatoare cu cea de atunci. Nu am de ce sa imi fac griji", a declarat tehnicianul.

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Peninsula!


 

Citeste si:

Rapid a facut ce n-a reusit Steaua, dar amical

Rapid a facut ce n-a reusit Steaua, dar amical

Echipa Rapid a invins, sambata seara, cu scorul de 2-1 (2-0), campioana Frantei, Olympique Lyon, intr-o partida amicala disputata pe stadionul Giulesti cu ocazia festivit…

Tamas este la un pas de a semna cu Celtic

Tamas este la un pas de a semna cu Celtic

Gabriel Tamas a declarat ca sunt sanse mai mari ca sa joace la Celtic in sezonul viitor decat sa ramana la Auxerre, clubul sau actual, informeaza Glasgow Evening Times. …

Rada, plangaciosul din curtea Stelei

Rada, plangaciosul din curtea Stelei

Ionut Rada a izbucnit in plans la finalul intalnirii dintre Steaua si Nurnberg, deoarece Marius Lacatus nu l-a folosit nici in acest meci amical, fiind considerat de antr…

Jocul zilei

Clipul zilei

Orb attack Ki Masters
Fa scor distrugand bilele rosii! Cuvinte cheie: Ki Masters rezista la lovituri feel no pain
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza