”Nu sunt faimos, dar sunt aromân” pleacă în turneu

De: Mioara Tronaru / 12.11.2013, 08:00
”Nu sunt faimos, dar sunt aromân” pleacă în turneu
După o lansare răsunătoare şi aproximativ 10.000 de spectatori înregistraţi până în prezent în cinematografe, echipa filmului ”Nu sunt faimos, dar sunt aromân” vine în întâmpinarea publicului din Oneşti, Braşov şi Timişoara, în cadrul unui turneu naţional desfăşurat între 14 şi 16 noiembrie.

În frunte cu regizorul şi actorul Toma Enache, din această deplasare nu vor lipsi nici actorii Teodora Calagiu Garofil, Lică Gherghilescu Tanasoca, Camelia Şapera, Georgiana Fotu, Irina Drăghiea, Nicu Baturi şi Tina Dumitru.

Publicul va avea ocazia să vizioneze filmul Nu sunt faimos, dar sunt aromân în prezenţa echipei joi, 14 noiembrie, la cinema Capitol din Oneşti, următoarea proiecţie fiind cea din 15 noiembrie, de la Braşov, unde spectatorii sunt aşteptaţi cu începere de la ora 20.00, la cinema Cityplex. Seara de sâmbătă va fi una cu totul specială pentru publicul timişorean, căruia i se pregăteşte un spectacol special cu începere de la ora 17.30, la sala Filarmonica Banatul (fostul cinema Capitol).

Primul film realizat în limba aromână, Nu sunt faimos, dar sunt aromân (Nu hiu faimos ama hiu armân) spune povestea romantică a lui Toni Caramuşat, un regizor faimos, pornit în căutarea adevărului absolut despre originea neamului său.

Mitul spune că acest adevăr e purtat de Armânamea, ultima descendentă din neamul său. Toni se întâlneşte cu fete din întreaga lume, cu speranţa că soarta îi va scoate în cale adevărul şi femeia la care visează. Le va găsi? Şi, dacă da, cu ce preţ?

În prezent filmul Nu sunt faimos, dar sunt aromân poate fi vizionat la Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Constanţa, Arad – Atrium, Brăila, Cluj, Ploieşti, Târgu-Mureş), Cityplex (Constanţa şi Tulcea).