„O dată-n viaţă” ia o scurtă pauză. Iuliana Tudor revine la TVR 1 din 3 iunie

De: Nicoleta Nicolae / 13.05.2016, 12:43
„O dată-n viaţă” ia o scurtă pauză. Iuliana Tudor revine la TVR 1 din 3 iunie
Desfăşurarea campaniei electorale determină modificări în grila de programe ale TVR 1. „Prim-plan” şi „Starea naţiei” – în situaţii similare.

Campania electorală a determinat modificări în grila de programe a postului naţional de televiziune. Prin urmare, cel mai popular show al postului TVR 1 va lua o mică pauză.

„Ne despărţim pentru scurt timp de telespectatorii noştri, având în vedere derularea campaniei electorale. Vă dăm întâlnire din nou, din data de 3 iunie, la TVR 1. Continuăm cu invitaţi de excepţie care trăiesc, o dată-n viaţă, momente artistice unicat, într-un format inedit al emisiunii ce promovează valorile tradiţionale româneşti”, spune Iuliana Tudor.

Alte emisiuni care suferă modificări cauzate de desfăşurarea campaniei electorale sunt Prim-plan – care a fost înlocuită, în acest interval, cu seria de dezbateri electorale Alegeri locale 2016, respectiv Starea zilei şi Starea naţiei – mutate cu o jumătate de oră mai târziu, de la 23.00, respectiv 23.05.  Emisiunile TVR 1 vor reveni la programul obişnuit din data de 3 iunie.