Oana Roman s-a căsătorit! Ce rochie a purtat la cununie

Apropo.ro / 16.01.2014, 09:14Oana Roman s-a căsătorit! Ce rochie a purtat la cununie
Ieri, Oana Roman (37 de ani), şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei, Marius Elisei (26 de ani), căruia, în scurt timp, îi va dărui o fetiţă.

Cum era şi firesc, la Oficiul Stării Civile al sectorului 2 şi-au făcut apariţia şi părinţii miresei, Petre Roman (67 de ani) şi Mioara Roman (73 de ani), care nu s-au mai văzut la faţă de şapte ani, de când fostul premier al României a părăsit-o pentru Silvia Chifiriuc


Conform libertatea.ro, Petre Roman i-a adus fiicei sale, Oana, un imens buchet de trandafiri. Actuala lui soţie, Silvia Chifiriuc, a lipsit de la eveniment.

Catinca, sora Oanei, a venit însoţită de fiica ei, Calina.

Foto: Libertatea.ro


Deşi Oana, care de ieri este doamna Elisei, şi-ar fi dorit să-i aibă pe ambii părinţi la petrecerea de după cununie, Petre Roman nu a onorat invitaţia. Fază la care Mioara a răspuns, în stilul ei caracteristic, pe jumătate acid, pe jumătate diplomat: “O avea omul treabă, este miercuri, e zi de muncă”!

Oana a purtat o rochiţă potrivită mai degrabă unei adolescente, creaţie semnată de Răzvan Ciobanu, iar soţul ei a arătat impecabil în costumul ales de stilista Adina Buzatu.