„Omul-Furnică” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

De: Nicoleta Nicolae / 20.07.2015, 17:00
Lungmetrajul "Omul-Furnică/ Ant-Man", cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează 20minutes.fr.

Acest film SF şi de acţiune, care îl are ca protagonist pe actorul Paul Rudd, secondat cu succes de Michael Douglas şi Evangeline Lilly, a obţinut încasări de 58 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele din America de Nord. Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man, informează site-ul cinemagia.ro.

Lungmetrajul de animaţie „Minionii/ Minions”, de Kyle Balda şi Pierre Coffin, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o săptămâna trecută şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 50,2 milioane de dolari. Povestea minionilor, creată de Universal Pictures şi Illumination Entertainment, îşi are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloşi stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-şi păstreze în viaţă acei stăpâni, de la T. Rex la Napoleon, aşa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească şi sunt afectaţi de o depresie profundă. Dar un minion pe nume Kevin are un plan: împreună cu rebelul adolescent Stuart şi cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou şef pe care ei şi fraţii lor să-l urmeze supuşi, informează cinemagia.ro. Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, în cele din urmă, la următorul lor stăpân – Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock), prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existenţa lor: aceea de a-şi salva specia de la anihilare. Printre actorii care şi-au împrumutat vocile pentru această animaţie se numără Jon Hamm, Michael Keaton, Steve Coogan şi Geoffrey Rush.

Citeste mai mult aici!