Paramount este disponibil în România

De: Mioara Tronaru / 15.06.2014, 08:00
Paramount este disponibil în România
O selecţie de filme clasice recente întâmpină telespectatorii români pe canalul Paramount, lansat în luna iunie.

Abonaţii TV din România vor putea experimenta canalul de filme Paramount difuzat prin RCS&RDS. Paramount oferă o selecţie de filme de top şi de filme clasice recente subtitrate în limba română. Canalul TV aduce o combinaţie puternică între colecţia vastă şi iconică de conţinut de film a studiourilor Paramount şi o expertiză semnificativă în crearea de brand-uri globale de succes a Viacom International Media Networks (VIMN). Grila de programe a canalului include atât filme europene, cât şi cele produse în studiouri americane de tipul NBC Universal şi Miramax.

Paramount răsfaţă imediat consumatorii români cu filme atractive precum Midnight Run, Cold Mountain, Psycho şi Chocolat. Telespectatorii vor avea oportunitatea de a urmări pe propriile ecrane actori apreciaţi la nivel internaţional, precum Johnny Depp, Cate Blanchett, Kevin Spacey, Jude Law, Nicole Kidman, Tobey Maguire, Charlize Theron, Renée Zellweger, Robert DeNiro, Julianne Moore şi alte celebrităţi.

Iubitorii de filme se vor delecta cu scenarii excelente şi cu scene de film prestigioase, apreciate la nivel mondial. Cold Mountain (16 iunie, ora 22.00) a fost nominalizat de 7 ori la Oscar şi a cucerit audienţa cu performanţa actoricească a lui Renée Zellweger, premiată cu un Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar în 2004. Midnight Run îl pune pe Robert DeNiro într-o situaţie complicată: în rolul unui vânător de recompense, trebuie să prindă pe cineva urmărit în acelaşi timp şi de mafie şi de FBI. Inspirat de romanul lui Joanne Harris, Chocolat (18 iunie, ora 22.00) a fost nominalizată de 5 ori la Academy Awards şi prezintă o poveste excepţională de dragoste într-un orăşel, unde viaţa locuitorilor este perturbată de deschiderea unui magazin de ciocolată.

România este printre primele ţări în care Paramount a devenit disponibil, alăturându-se Spaniei, Franţei, Rusiei şi Ungariei.