Pe covorul roşu la Premiile BAFTA

De: Mioara Tronaru / 15.02.2014, 15:00
Pe covorul roşu la Premiile BAFTA
Live From The Red Carpet: The 2014 British Academy Film Awards, show-ul care transmite, în direct, sosirea vedetelor pe covorul roşu al Premiilor Academiei Britanice de Film şi Televiziune, va fi difuzat duminică, 16 februarie, exclusiv la E!, începând cu ora 19:15.

În timp ce, la Hollywood, pregătirile pentru ceremonia de decernare a Oscarurilor sunt în plină desfăşurare, industria cinematografică îşi îndreaptă toată atenţia către Marea Britanie, unde, pe 16 februarie 2014, vor fi acordate Premiile BAFTA – The British Academy of Film and Television Arts. Cu acest prilej, cele mai mari nume din domeniu se adună la Londra, în clădirea istorică a Royal Opera House din Covent Garden.

Fiţi alături de E!, pentru a trece dincolo de camerele de filmat şi de cordoanele de fani entuziasmaţi, ajungând pe covorul roşu pentru interviuri în exclusivitate cu vedete şi informaţii incitante despre invitaţi şi ţinutele lor speciale. Gazdele show-ului Live From The Red Carpet: The 2014 British Academy Film Awards sunt Dermot O’Leary şi Fearne Cotton, vedete ale televiziunii britanice.

Gala de acordare a premiilor BAFTA este cel mai strălucitor moment din calendarul cinematografiei din Marea Britanie. Acesta este un motiv în plus pentru a fi pe covorul roşu al ceremoniei, în direct, urmărind Live From The Red Carpet: The 2014 British Academy Film Awards exclusiv la E!, duminică, 16 februarie, la ora 19:15.