Philipp Plein vine în România

De: Cătălina Matei / 21.12.2016, 15:46
Philipp Plein vine în România
Philipp Plein deschide primul sau boutique monobrand din Romania, situat in The Grand Avenue, la parterul hotelului JW Marriott Grand Hotel, din Calea 13 Septembrie nr. 90.

Cu o suprafata de 82 de metri patrati, boutique-ul a fost proiectat si conceput de Claudio Pironi – o binecunoscuta casa de design italian si are disponibile cele mai recente colectii Philipp Plein pentru barbati si pentru femei. Clientii sunt intampinati inca de la intrarea in magazin de un gigantic craniu din cristale Swarovski – un element emblematic al brandului Philipp Plein, iar marmura neagra creeaza o ambianta rafinata si luxurianta in incinta boutique-ului. Accesoriile sunt prezentate ca adevarate opere de arta, fiecare dintre ele fiind puse in evidenta de display-uri masive din otel inoxidabil. Un candelabru personalizat din sticla de Murano aduce inca un element de eleganta magazinului, luminand intreg magazinul. 

Philipp Plein este unul dintre cei mai cunoscuti tineri designeri din lumea modei, brandul sau fiind unul dintre cele mai apreciate pe piata de lux din lumea intreaga. In varsta de 38 de ani, germanul Philipp Plein a ajuns sa aiba un imperiu in moda de lux, cu peste 100 de magazine monobrand in toata lumea. De asemenea, este cunoscut pentru viata sa conjugala, ziarele din toata lumea povestind despre aventurile sale, printre care s-a aflat si cea cu romanca Madalina Ghenea. 

In prezent, Philipp Plein traieste o frumoasa poveste de dragoste tot cu o romanca, modelul Andreea Sasu.