Preselecţiile pentru cel mai nou sezon „ Mireasã pentru fiul meu” sunt în plinã desfãşurare

De: Cătălina Matei / 20.07.2016, 11:15
Preselecţiile pentru cel mai nou sezon „ Mireasã pentru fiul meu” sunt în plinã desfãşurare
Din septembrie, la „Mireasă pentru fiul meu”, cel mai îndrãgit reality show matrimonial din România, singurul reality show în care iubeşti şi câştigi, difuzat la Antena 1 se anunţă un nou sezon spectaculos, din care dragostea, intriga, suspansul, provocările, emoţiile, aventura şi rivalitatea nu vor lipsi!

Înscrierile pentru noul sezon sunt în plinã desfãşurare, caravana emisiunii poposind pânã acum în Buzãu, Iaşi şi Chişinãu. Vinerea aceasta, pe 22 iulie, timişorenii sunt aşteptaţi la Hotel Perla, iar pe 23 iulie ardelenii care doresc sã se înscrie în competiţie sunt invitaţi la casting la Hotel Univers din Cluj.

Castingul continuã în data de 29 iulie la Hotel Ramada din Craiova, iar pe 30 si 31 iulie caravana ajunge în Constanţa, la Hotel Ten. Ultima oprire a caravanei va fi în Bucureşti, între 4 şi 7 august la Novotel. Singurele criterii pe care aplicanţii trebuie sã le îndeplineascã este sã aibã peste 18 ani, iar bãieţii sã poatã fi însoţiţi în competiţie de cãtre mamele lor. Concomitent se pot face înscrieri şi pe site-ul www.mireasapentrufiulmeu.ro sau la numărul de telefon 0728.728.913.