Prinţul Charles şi Camilla divorţează! Motivul este o româncă?

De: Cătălina Matei / 07.07.2014, 10:08
Prinţul Charles şi Camilla divorţează! Motivul este o româncă?
Potrivit tabloidului american Globe, cuplul regal a ajuns la finalul relaţiei pe care o aveau, oficial de 9 ani, iar neoficial, de 30.

Motivele despărţirii sunt diferite, în funcţie de cine le invocă. Susţinătorii şi apropiaţii prinţului Charles (65 de ani) spun că acesta s-ar fi săturat de faptul că partenera lui le cam trage la măsea, în timp ce simpatizanţii Camillei spun că fiul Reginei şi-a găsit o nouă dragoste departe, pe plaiurile mioritice, la Viscri, satul din inima Transilvaniei unde acesta deţine mai multe proprietăţi.

Conform wowbiz.ro, ar fi vorba de Caroline Fernolend (50 de ani), o româncă de origine săsească. Aceasta coordonează, în cadrul fundaţiei “Mihai Eminescu Trust”, un program de conservare a patrimoniului cultural din mai multe sate din Transilvania. Prinţul Charles este patronul spiritual al fundaţiei înfiinţate în anul 2000, venind aproape în fiecare an în România. De fiecare dată, Charles a sosit fără soţia sa, Camilla Parker Bowles, şi este întâmpinat mereu de Caroline, care îl însoţeşte în vizitele pe care acesta le efectuează prin satele transilvane.

Foto: wowbiz.ro

Întorcându-ne la divorţ. se pare că Regina Elisabeta a II-a este furioasă pe Camilla, după ce aceasta i-ar fi cerut nu mai puţin de 350 de milioane de dolari pentru a-l lăsa liber pe Charles. Suma ar acoperi, spune Camilla, cei 30 de ani de relaţie cu fiul suveranei de la Buckingham, dar şi tăcerea ei, pentru că ducesa se angajează ca, în cazul în care primeşte aceşti bani, să nu divulge nimic din dedesubturile Casei Regale britanice.

Regina însă nu are de gând să-i dea nurorii sale niciun penny aşa că este posibil ca divorţul lui Charles să nu fie unul amiabil.