Războiul începe la ora 21.00

De: Mioara Tronaru / 03.09.2013, 12:30
Războiul începe la ora 21.00
Începând din această seară, de la ora 21.00, HISTORY aduce noi episoade din ”Războiul depozitelor” în premieră, în fiecare marţi.

HISTORY® va difuza în această seară primul episod al celei de-a patra serii din “Războiul depozitelor”. Seriile precedente au înregistrat un mare succes în rândul românilor, intrând rapid în topul celor mai vizionate seriale de pe HISTORY. Noile episoade îi vor urmări pe protagoniştii de acum faimoşi, ce sunt mereu în căutarea celei mai bune afaceri.

“Războiul depozitelor”, cel mai iubit serial al vânătorilor de comori de pe HISTORY, se întoarce, iar licitatorii sunt pregătiţi pentru noi senzaţii tari. În sezonul 4, Darrell revine după cel mai mare câştig din istoria serialului, alături de Barry, Nabila, Jarrod şi Brandi, pentru a căuta noi comori în depozitele din California. După ce Darrell a tras lozul cel mare în sezonul al treilea, rivalii săi sunt mai hotărâţi ca niciodată să îl ajungă din urmă.

Noile episoade ale sezonului 4 vor fi difuzate în fiecare marţi, de la 21:00, pe HISTORY.

Mai multe detalii despre această serie, despre personaje şi despre noile episoade sunt disponibile pe pagina oficială HISTORY România.