S-a pronunţat divorţul! Laurette: „Mai multe emoţii decât atunci când m-am căsătorit”

De: Cristiana Trifu / 12.09.2018, 14:36
S-a pronunţat divorţul! Laurette:
Laurette e din nou femeie liberă! Vedeta a divorţat cu acte în regulă de Ciprian Nistor, închis la Penitenciarul Gherla.

Ciprian Nistor a fost cel care a cerut divorţul de celebra mulatră şi îi aduce acesteia acuzaţii extrem de grave. Principalul motiv pentru care afaceristul timişorean a ajuns la tribunal este infidelitatea nevestei.

„Astazi s-a pronunţat divortul,recunosc ca nu a fost uşor cu ceva emoţii chiar mai multe decât atunci cand m-am casatorit ,imi amintesc cu drag ziua in care am zis “Da”o căsătorie mult discutata si controversata ,însă in care eu am crezut ,sperand ca soţul meu va veni acasa si ne vom bucura de toate lucrurile frumoase si de copii .Vreau sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru mine ,in tot acest timp ,sfaturi ,grija cu care ma suna in fiecare zi,lucrurile frumoase pe care le-am învăţat de la el si răbdarea pe care a avut-o cu mine atunci cand treceam printr-o perioada urâta din viata,ii doresc tot binele din lume si Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca peste toate greutăţile vieţii si sa ne vedem curând acasa.Iti multumesc pentru tot, Nistorica! ” a scris Laurette pe Facebook.

 

L

Laurette, GOALĂ pentru Ion Ţiriac. “Manechinul de ciocolată” arată bine de tot!

Laurette îţi arată cum să faci sex în maşină!

Ce poate să facă Laurette cu sânii! Imagini copleşitoare

 

Laurette s-a căsătorit la Penitenciarul Jilava

Fotomodelul s-a iubit cu Mihai Ştefan, iar rodul iubirii lor este Serena, o fetiţă căreia mulatra i-a dat viaţă în decembrie 2011. În 2014 relaţia lor avea să se încheie, astfel că cei doi au început războiul, la tribunal, pentru copil. Tot în 2014, ea l-a cunoscut pe Ciprian Nistor, bărbatul care i-a devenit soţ trei ani mai târziu. Pe 21 februarie 2017 viaţa ei s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu Ciprian Nistor. Evenimentul a avut loc în Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost închis afaceristul acuzat de evaziune fiscală.