Scandal la Hollywood! Un actor de comedie a fost arestat pentru furtul unui colier

De: Nicoleta Nicolae / 10.11.2014, 09:08
Scandal la Hollywood! Un actor de comedie a fost arestat pentru furtul unui colier
Actorul american de comedie Andy Dick a fost arestat, vineri, la Los Angeles, şi eliberat pe cauţiune sâmbătă, după ce ar fi furat un colier, în valoare de 1.000 de dolari de la gâtul unui bărbat.

Conform Mediafax, Andy Dick, în vârstă de 48 de ani, a fost arestat, vineri seara, la Hollywood, sub acuzaţia de furt, dar a fost eliberat sâmbătă după ce a plătit o cauţiune de 25.000 de dolari. Autorităţile au stabilit ca o audiere în acest caz, în faţa unui judecător, să aibă loc pe 4 decembrie.

Poliţia din Los Angeles a refuzat să dea detalii despre arestarea lui Andy Dick, însă, potrivit site-ului tmz.com, actorul este acuzat de furtul unui colier în valoare de 1.000 de dolari, de la gâtul unui bărbat.

Familia lui Andy Dick a refuzat să comenteze, iar avocatul actorului nu a răspuns solicitărilor presei.

Actorul Andy Dick s-a mai confruntat în trecut cu probleme cu legea. În 2010, acesta a fost arestat în Huntington, statul american West Virginia, după ce a avut un comportament indecent într-un bar, apucând mai mulţi bărbaţi de organele genitale. De asemenea, în 2008, Andy Dick a fost arestat după ce a smuls tricoul unei adolescente într-un restaurant.

Andy Dick, fost participant la reality show-ul „Celebrity Rehab with Dr. Drew”, o emisiune despre celebrităţi care se luptă cu dependenţa de droguri şi alcool, a fost arestat şi în 2011, în California, pentru comportament nepotrivit.

Actorul american a intrat în atenţia publicului datorită rolurile din serialele „NewsRadio” şi „Aproape perfectă / Less Than Perfect” şi din filme ca „Tipi simpatici/ Funny People” şi „Scufiţa Roşie 2/ Hoodwinked Too! Hood VS. Evil”.