Serialul „True Detective”, în premieră luni, la HBO: Primul episod, difuzat fără abonament pe HBO GO

De: Nicoleta Nicolae / 19.06.2015, 15:00
Serialul
Sezonul al doilea al serialului "Detectivii din California/ True Detective" va fi difuzat în premieră, în România, la televiziunea HBO, luni, de la ora 20.00, primul episod al noii serii putând fi urmărit din aceeaşi zi şi pe HBO GO, fără abonament.

HBO România va difuza începând din 22 iunie, în fiecare luni, de la ora 20.00, câte unul dintre cele opt episoade ale serialului „Detectivii din California II/ True Detective II”.

Primul episod va putea fi urmărit fără abonament pe serviciul de video-on-demand HBO GO, începând de luni dimineaţă.

Totodată, ambele sezoane ale serialului „True Detective” pot fi urmărite şi pe HBO GO.

Povestea primului sezon al „True Detective” şi interpretarea actorilor Matthew McConaughey şi Woody Harrelson au atras critici pozitive din partea publicului şi a cinefililor, iar serialul a primit mai multe premii.

La fel ca primul sezon, noile episoade ale serialului promit o distribuţie de top şi o poveste complexă care se desfăşoară în oraşul fictiv Vinci, un loc damnat din districtul Los Angeles.

Astfel, serialul „Detectivii din California” revine cu un nou caz şi o nouă distribuţie. O crimă bizară reuneşte trei ofiţeri şi un criminal iscusit, iar fiecare dintre ei trebuie să descifreze mai multe teorii conspirative şi înşelătoare cu scopul de a ajunge la adevăr şi a găsi mântuirea în pustietatea din California.

Sursa MEDIAFAX