„Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” revine pe primul loc în box office-ul românesc

De: Nicoleta Lepădatu / 21.09.2021, 07:09
„Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” revine pe primul loc în box office-ul românesc

Lungmetrajul Marvel “ Shang-Chi și legenda celor zece inele/ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, de Destin Cretton, o aventură epică ce îl are în centru pe Shang-Chi, cunoscut drept „Stăpânul Kung-Fu” în clasicele benzi desenate, revine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 406.121 de lei.

Noul film abundă în acțiune, efecte vizuale spectaculoase, aventură și umor și aduce pe marele ecran un erou modern, interpretat de Simu Liu. Acesta lucrează ca valet în San Francisco, ducând o viață aparent banală, care se destramă atunci când un grup de asasini fură un pandantiv pe care i-l dăduse cadou mama sa în copilărie. Shang-Chi se vede atras  spre organizația clandestină a celor Zece Inele și este forțat să se confrunte cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă. Din distribuție mai fac parte Awkwafina, Michelle Yeoh, Simu Liu, dar și românul Florian Munteanu.

Poziția a doua în box office-ul românesc este ocupată de o premieră, „The Boss Baby: Afaceri de familie‟, cu încasări de 355.978 de lei. Frații Templeton – Tim și Boss Baby Ted – au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reuneasca din nou… și să inspire o nouă afacere de familie. 

Podiumul este completat de ocupantul locului întâi de săptămâna trecută, comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, primul film dintr-o serie de producții comerciale românești care urmează a fi distribuite în cinematografe, cu încasări de 336.116 de lei. Filmul spune povestea a trei prieteni care printr-o conjunctură cel puțin ciudată ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reușesc să scape doar pentru a pregăti următorul jaf.

Comedia, o producție Zolit Film,  în regia lui Cătălin Bugean este o ecranizare după scenariul scris de Andreas Petrescu și îi are în distribuție pe Alecsandra Timofte Revnic, Alex Velea, Alina Pușcaș, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Angel Popescu, Carmen Tănase, Catalin Bugean, Cosmin Seleși, Cristian Iacob, Dan Negru, Dorian Popa, Dragos Dumitru, Florin Busuioc, Ioana Mihail Tiberiu, Iuliana Luciu, Levent Sali, Liviu Vârciu, Marin Barbu, Monica Anghel, Paula Chirilă, Pepe, Raluka, Sergiu Costache, Sorin Bontea, imaginea de Dănuț Pădure, sunetul Sorin Neagu, muzica B1G BOYZ, producători asociați Liviu Vârciu, Tiberiu Ioana, Zoran Cărmăzan și Cătălin Bugean.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de „România sălbatică” (232.879 lei), „După ce ne-am îndrăgostit/ After We Fell” (167.309 lei), „Malignant – Încarnarea răului/ Malignant”, de James Wan (124.934 lei), „Luca”  (122.362 lei), „Eliberează-l pe Guy/ Free Guy”, de Shawn Levy (94.360 lei), „Patrula cățelușilor – Filmul/ PAW Patrol: The Movie‟, de Cal Brunker (73.262 lei) și Croazieră în junglă/ Jungle Cruise” , de Jaume Collet-Serra (71.108 lei).

CITEȘTE ȘI: „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, lider în box office-ul nord-american

Foto: Forum Film

Tags: