Shia LaBeouf, săltat de poliţişti de la un spectacol

De: Cătălina Matei / 28.06.2014, 09:00
Shia LaBeouf, săltat de poliţişti de la un spectacol
Actorul american a fost arestat, joi, în incinta teatrului Studio 54, de pe Broadway, în timpul reprezentaţiei spectacolului "Cabaret", şi pus sub acuzare pentru tulburarea liniştii.

Conform femalefirst.co.uk, actorul Shia LaBeouf  a fost incriminat pentru două capete de acuzare: tulburarea liniştii şi violarea proprietăţii.

Potrivit declaraţiilor detectivul Brian Sessa, actorul a fumat în incinta teatrului Studio 54 şi a avut un comportament „zgomotos şi turbulent” în timpul primului act al musicalului „Cabaret”, nominalizat la premiul Tony, cu Michelle Williams şi Alan Cumming în rolurile principale. Agenţii de poliţie l-au încătuşat pe actor şi l-au escortat în afara teatrului.

„A avut mai degrabă un comportament dificil şi combativ, din punct de vedere verbal (…) şi la un moment dat, paznicii l-au rugat să plece, iar el a refuzat. Atunci au chemat poliţia şi el a fost reţinut şi arestat”, a precizat George Tsourovakas, purtătorul de cuvânt al Departamentului de poliţie din New York, citat de Reuters.

 Shia LaBeouf, care a jucat recent în cele două părţi din „Nymphomaniac”, de Lars von Trier, a ţinut prima pagină a ziarelor în februarie pentru „actul artistic” bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, când a apărut cu o pungă de hârtie pe cap, pe care scria „Nu mai sunt faimos/ I’m Not Famous Anymore”, informează Mediafax.

Foto: Hepta