Simona Nae: Rochie de mireasă de 3.000 euro şi lună de miere în Thailanda!

Apropo.ro / 24.06.2014, 14:43
Simona Nae: Rochie de mireasă de 3.000 euro şi lună de miere în Thailanda!
Simona Nae traversează o perioadă favorabilă atât în carieră cât şi pe plan personal. După participarea la "Te cunosc de undeva" şi lansarea unui nou single de succes, "Indian Summer", artista se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă. Evenimentul va avea loc pe 13 iulie.

Alesul său este chiar managerul ei cu care are o relaţie de şase ani, Bogdan Topciu. În febra pregătirilor de nuntă, Simona Nae a stat de vorbă cu ProTV Magazin. Artista ne-a dezvăluit că a ales ca destinaţie exotică pentru luna de miere Thailanda, iar din surse de încredere am aflat că pentru rochia de mireasă, o creaţie Laura Olteanu, Simona a scos din buzunar în jur de 3.000 de euro!

– Simona, cum ai fost cerută în căsătorie şi unde?

Într-o peşteră din Sardinia, în 2011. Eram într-o vacanţă cu Bogdan şi a fost un moment romantic. Vizitam pestera Grota del Fico, iar Bogdan a profitat de moment, m-a chemat lângă el şi mi-a dat inelul.

– De cât timp eşti împreună cu Bogdan şi cum te-a cucerit? Ce-ţi place cel mai mult la viitorul tău soţ?

Suntem împreună de şase ani şi m-a cucerit prin sinceritatea lui şi prin simţul umorului, prin bunătate şi, nu în ultimul rând, aspectul fizic.

– Se apropie nunta. Aveţi emoţii? I-ai pregătit vreo surpriză viitorului tău soţ?

Este normal să avem emoţii, este un eveniment foarte important din viaţa noastră. Surpriza este una muzicală, noul meu single, „Indian Summer”! Dar, vorbind serios, surpriza de la nuntă este rochia de mireasă pe care Bogdan o va vedea exclusiv la biserică!

– De unde ţi-ai cumpărat rochia de mireasa si cat a costat?

Rochia este creată de Laura Olteanu. N-aş vrea să intru în detalii despre preţ.

Simona Nae si viitorul sot

– Legat de nuntă, ce anume v-a dat cele mai mari bătăi de cap?
Alegerea salonului. L-am căutat vreo trei luni până l am ales. Ne-am dorit o sală mare, spaţioasă, care să arate aşa cum ne-am dorit, aşa că am optat pentru Aristocrat Events Hall.

– Plecaţi în luna de miere imediat după petrecere?

Nu! Am foarte multe concerte în această perioadă! În luna de miere o să plecăm în ianuarie, în Thailanda.

– Vă doriţi copii curând?

Toate la timpul lor! Deocamdată mă concentrez asupra carierei.

Simona Nae

– Arăţi foarte bine! Cum te menţii? Ai slăbit sau te-ai îngrăşat din cauza stresului pentru organizarea nunţii?

Nu ţin o dietă anume, încerc sa mănânc cât mai sănătos, fac tratamente corporale şi faciale la Chic Salon, cei care se ocupă de aspectul meu. Stresul pentru pregătirile de nuntă nu mi-a afectat metabolismul. Am aceeaşi greutate de la 16 ani, 48 de kilograme!

Dana Popa

Simona Nae – Indian Summer – Teaser Videoclip: