The Lodge, o nouă serie pentru adolecenţi debutează la Disney Channel – VIDEO

De: Cătălina Matei / 06.03.2017, 15:49
The Lodge, o nouă serie pentru adolecenţi debutează la Disney Channel - VIDEO
Disney Channel România anunţă premiera serialului pentru adolescenţi, The Lodge, ce va încânta publicul din România cu poveştile sale intrigante, muzica de neuitat şi personajele captivante începând cu 11 martie, ora 11:00, la Disney Channel. The Lodge aduce în prim plan un nou val de actori talentaţi: Sophie Simnett (în rolul lui Skye), Jade Alleyne (Kaylee), Luke Newton (Ben) şi Thomas Doherty (Sean).

The Lodge este un adevărat rollercoaster de emoţii şi prezintă bucuria de a trăi a adolescentei Skye, în vârstă de 15 ani. Ea se află într-o călătorie de auto-cunoaştere după moartea mamei ei şi se mută dintr-un oraş mare pentru a se bucura de viaţa incitantă de la ţară.

Skye se întoarce împreună cu tatăl ei în cabana mult preţuită în copilărie, devenind curând sursa mai multor schimbări nu numai asupra acestui loc, ci şi a vieţilor celor care locuiesc şi muncesc acolo. Ea restabileşte legătura cu familia ei şi descoperă noi prieteni şi aventuri, în timp ce face căţărări, se dă cu caiacul şi merge cu bicicletă pe cărările stâncoase ale superbului peisaj, toate acestea în timp ce este protagonista diverselor relaţii din cabană. Serialul explorează o serie de valori si provocări precum curajul, depăşirea greutăţilor, acceptarea schimbărilor, controlarea propriului destin, îndeplinirea ambiţiilor cunoaşterea de sine. 

Primul sezon al serialului include nouă cântece originale. De asemenea, au fost create o serie de videoclipuri suplimentare pentru ca publicul să poată cunoaşte mai bine personajele. Primul videoclip muzical digital Believe That lansat de echipa de distribuţie a The Lodge a adunat deja peste 2.7 milioane de vizualizări de la lansare.

Serialul se va difuza la ora 11:00 în fiecare sâmbătă şi duminică.