Tiesto si The Mission, din nou impreuna!

Apropo.ro / 04.09.2006, 14:57
Tiesto si The Mission, din nou impreuna!
Pe 20 Octombrie 2006 la Sala Polivalenta, "Olandezul zburator" va da cu siguranta startul unei nopti electrizante! DJ-ul care a ocupat pozitia fruntasa timp de 3 ani in DJ MAG Top 100, Tiesto, a avut dintotdeauna ca mare pasiune muzica. Dovada fiind modul

Pe 20 Octombrie 2006 la Sala Polivalenta, „Olandezul zburator” va da cu siguranta startul unei nopti electrizante!

DJ-ul care a ocupat pozitia fruntasa timp de 3 ani in DJ MAG Top 100, Tiesto, a avut dintotdeauna ca mare pasiune muzica. Dovada fiind modul unic prin care reuseste sa-si transpuna sentimentele cu ajutorul muzicii si totodata sa le transmita publicului.

Tiesto, alias Tijs Verwest, si-a inceput cariera in 1985, in perioada cand Raspberry Beret si Psycho Candy ne incantau cu rimele lor colorate. Cumparandu-si discuri si echipamente, Tiesto s-a lansat pe un trend ce va ajunge in top peste cativa ani cu artisti ca DJ Jazzy Jeff si Fresh Prince sau Rob Bass si DJ Easy Rock. Combinatia unica de Progressive Trance mixat cu putin House incanta cu siguranta urechea oricarui ascultator.

Castingand marea majoritate a premiilor destinate muzicii dance, Tiesto va fi intotdeauna privit ca fiind unul dintre cei mai mari artisti ajunsi vreodata in spatele platanelor!

In mai 2006 Tiesto a devenit ambasador al organizatiei neguvernamentale Dance4Life ce lupta impotriva SIDA. Tinta acestei organizatii este aceea de a informa un public cat mai larg, de a explica acestui public consecintele virusului imuno-deficitar si de promova masurile de protejare impotriva virusului. Tiesto a realizat imnul anti-SIDA al campaniei realizate de Dance4life impreuna cu Maxi Jazz,unul dintre componentii trupei Faithless.

La doar 5 zile de la lansarea single-ului, acesta a intrat direct pe locul 4 in top-urile din Olanda. Toate fondurile stranse in urma acestei lansari vor fi donate catre Dance4Life!

Evenimentele The Mission (www.themission.ro) sunt organizate in Romania de compania BAZAR Production. Primul eveniment The Mission a fost organizat in anul 2000 iar ultimul – 29 septembrie 2006 – este evenimetul cu numarul 46 din totalul petrecerilor organizate pana in prezent. Foarte putine nume celebre din topul DJ-ilor straini nu au fost prezente la evenimentele The Mission. Dintre DJ-ii celebrii prezenti la The Mission amintim nume ca: Fatboy Slim, Paul Van Dyk, Carl Cox, Sasha, John Digweed, Timo Maas, Paul Oakenfold, Erick Morillo etc.

Petrecerile The Mission sunt organizate in locatii diverse, de la cluburi pana la hale, plaja sau pontoane si reunesc un numar impresionant de participanti – intre 1.000 – 20.000. The Mission a inregistrat in acest an cele mai multe voturi la categoria „Cel mai bun brand de petreceri” din anul 2005, competitie organizata annual de www.nights.ro.

Bilete pentru acest eveniment in avans puteti procura accesand site-ul bilete.ro sau apeland 0726.141.335 si 0722.399.228, la pretul de 33 Ron in perioada 1 Septembrie – 30 Septembrie sau la pretul de 44 Ron in perioada 1 Octombrie – 19 Octombrie. La intrare pretul este de 60 Ron. Pentru bilete in zona VIP sunati la 0722.399.228.

Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis!

Puncte de vanzare:

Bucuresti: Bilete.ro, themission.ro, Studio Martin, Magazinul Vanguardia, Diverta Plaza Romania, Diverta Mall Vitan, Diverta Unirea, Diverta Scala, Magazinul Superstar (Mendeleev nr.33), Magazinul Superstar (Plaza Romania et.1), Downtown si Music Box

In Tara: Bilete.ro, Constanta (Diverta Tomis), Arad (Diverta Ziridava), Bacau (Diverta Luceafarul), Brasov (Diverta Star), Cluj (Diverta Universitatii), Craiova (Diverta Mercur), Galati (Diverta Galati), Iasi (Diverta Moldova), Timisoara (Diverta Iulius Mall), Sibiu (Diverta Dacia Traiana)”

Sponsori principali: Burn, Kent, Heineken, Orange

Parteneri: PRO FM, FHM

Partener media: UTV, Story, Monden, Unirea Shopping Center, Stop to Shop, Sapte Seri, Nights.ro, Clubbing Mag, Zile si Nopti, Apropo.ro, Cris, Time Out, Knox.

Pentru informatii suplimentare vizitati:
www.tiesto.com
www.themission.ro