Top 9 vedete care au plecat din sărăcie şi s-au oprit la bogăţie

De: Pusa Toader / 14.03.2015, 16:00
Top 9 vedete care au plecat din sărăcie şi s-au oprit la bogăţie
Se spune că cei bogaţi se îmbogăţesc, dar nici ei nu au avut dintotdeauna haine scumpe şi maşini de lux. Chiar dacă acum sunt vedete de top.

De la viaţa de stradă la una în vile de invidiat, cele 10 vedete despre care vorbim demonstrează faptul că nu trebuie să te naşti bogat pentru a urca pe cele mai înalte culmi ale celebrităţii sau pentru a avea o viaţă îndestulată.

1. Leonardo DiCaprio

leo

Astăzi are peste 200 de milioane dolari venituri, dar în tinereţe actorul era departe de această sumă. A crescut în Hollywood, unde sărăcia este un lucru mai comun decât ai crede. Criminali, dealeri de droguri – acestea sunt categoriile de oameni printre care a crescut Leonardo. A fost un om al străzii, o perioadă, dar din fericire pentru el şi milioanele de fani şi-a revenit şi şi-a întins aripile zburând spre celebritate. Pentru că nu a uitat de unde a plecat, DiCaprio este cunoscut pentru actele sale de caritate.

2. Demi Moore

demi

Veşnica tânără Demi Moore are un chip recunoscut de o lume întreagă. Este fermecătoare şi are o carieră strălucită. Dar nu a fost aşa, de la început. A locuit într-o rulotă alături de un tată abuziv. La 16 ani a abandonat studiile dorind să plece din acea lume spre Hollywood. Acum face peste 150 de milioane de dolari.

3. Tom Cruise

tom

Cu mult timp înainte de a se da în spectacol pe canapeaua celebrei Oprah sau de a face margarita în pelicula ”Cocktail”, Tom era un simplu catolic ce trăia în New York cu câţiva bănuţi pe numele său. Trăia într-o sărăcie cruntă împreună cu familia sa. Drumul spre celebritate a fost străbătuit cu brio de actorul de primă clasă din cetatea filmului care face acum peste 275 de milioane de dolari pe an.

4. Shania Twain

twain

În anii 90, Shania Twan era muzica country. Ea a rămas o legendă din Nashville şi una dintre cel mai bine vândute cântăreţe de muzică country din toate timpurile. Înainte de a cunoaşte celebritatea, Shania era doar un copil sărac care mergea de cele mai multe ori la şcoală fără să ia micul dejun şi nici pacheţel la şcoală. Încerca să ascundă acest fapt de colegi şi profesori. Astăzi… îşi permite orice, căci câştigă peste 350 de milioane de dolari pe an şi, în plus, este un bun avocat pentru copiii care sunt precum a fost ea.

5. P. Diddy

diddy

Cântăreţul este cunoscut pentru petrecerile de pomină pe care le organizează şi este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală. Acum are venituri de peste 500 de milioane de dolari, mai multe case, un iacht, dar pe când era copil avea doar hainele de pe el. A crescut la o casă de copii din Harlem, New York.

6. Kelly Clarkson

kelly

Cântăreaţa a trăit în sărăcie, alături de famile, într-o locuinţă din Texas. S-a mutat apoi în Los Angeles, într-un apartament, dar din nefericire casa i-a fost distrusă de un incendiu şi a fost nevoită să locuiască în maşină. A sperat că viaţa îi va surâde într-o zi şi chiar aşa a fost. Acum câştigă peste 25 de milioane de dolari pe an şi este căsătorită cu iubirea ei de-o viaţă, Brandon Blackstock.

7. Rose McGowan

rose

A jucat în ”Scream” şi ”Grindhouse” şi multe alte filme, face peste 18 milioane de dolari pe an, afce opere de caritate, este vocea capamiei NOH8, însă copilăria nu a fost una fericită. Nu avea o casă a ei, trăia pe străzi şi abia avea cu ce se hrăni.

8. Shia LaBeouf

shia

În copilărie, era doar un puşti ca mulţi alţii ce trăiau la limita existenţei. Părinţii săi erau artişti, dar nu erau apreciaţi la acea vreme. Acum este recunoscător pentru tot ce are şi câştigă peste 25 de milioane de dolari.

9. Nicki Minaj

minaj

Nicki Minaj a venit ca imigrantă în America din Trinidad. La vârsta de cinci ani, Nicki a ajuns în State alături de mama sa. Au locuit într-o zonă săracă din Queens, New York. Vedeta îşi aminteşte de prima noapte petrecută în Queens, când a îngenuncheat lângă pat şi s-a rugat cum a ştiut ea să reuşească în viaţă, ca să-şi ajute mama. Ruga i-a fost ascultată, se pare, căci acum câştigă peste 14 milioane de dolari pe an şi-şi permite tot ceea ce a visat vreodată.