„True Blood” s-ar putea transforma într-un MUSICAL pe Broadway

De: Cătălina Matei / 20.06.2014, 11:12
Se pare că vampirii din celebrul serial ”True Blood” vor ajunge să cânte pe o scenă de pe Broadway. Producţia ar putea fi adaptată într-un musical pe Broadway, după ce serialul se va încheia în această vară odată cu difuzarea pe postul HBO a celui de-al şaptelea sezon.

Conform contactmusic.com, iIdeea transformării serialului „True Blood” într-un musical aparţine compozitorului care a creat coloana sonoră a show-ului TV, Nathan Barr. Tot el va dezvolta noua producţie teatrală.

„E o idee pe care am sugerat-o directorilor de la HBO şi creatorului serialului, Alan Ball”, a declarat Nathan Barr, joi seară, cu ocazia difuzării într-o proiecţie specială a primului episod din ultimul sezon (al şaptelea), al serialului „True Blood”.

„Povestea în sine este potrivită pentru un musical, care se va numi «True Blood: The Musical». Va trebui să găsim o metodă pentru a reinventa această producţie”, a mai spus Nathan.

„Deocamdată este o propunere, nu e ceva sigur. Eu deţin drepturile muzicale asupra serialului. Nu e nevoie ca HBO să aprobe proiectul, dar eu sper că postul TV o va face şi, astfel, vom putea duce noul spectacol pe Broadway. Avem la dispoziţie un an pentru a prezenta proiectul, care se află încă într-o fază incipientă, dar eu sunt foarte încântat”, a adăugat compozitorul.

Al şaptelea sezon al serialului „True Blood” conţine 10 episoade şi va avea premiera oficială pe postul HBO, duminică, 22 iunie.