Uite ce a cumpărat Brad Pitt pentru Angelina Jolie

Apropo.ro / 05.10.2013, 08:00
Uite ce a cumpărat Brad Pitt pentru Angelina Jolie
Brad Pitt a cheltuit peste 250.000 de dolari pe bijuterii cu diamante, pe care le-a cumpărat pentru partenera sa de viaţă, Angelina Jolie, în timpul unei singure vizite pe care actorul american a făcut-o într-un magazin de bijuterii din Hong Kong.

Brad Pitt şi Angelina Jolie, care au câştigat 50 de milioane de dolari numai anul acesta, devenind cuplul de actori cel mai bine plătit de la Hollywood, au cumpărat extravagantele bijuterii de la Emperor Watch And Jewellery Store, informează dailymail.co.uk.

Actorul în vârstă de 49 de ani „a cumpărat un ceas Parmigiani, brand elveţian cunoscut pentru calitatea articolelor sale, precum şi alte bijuterii”, a declarat pentru revista People Kristy Yue, manager asistent pentru relaţiile cu publicul al respectivului magazin de bijuterii.

Brad Pitt a mai cumpărat pentru partenera lui de viaţă un colier din aur roz de 18 carate, denumit „Rază de Soare”, cu un pandantiv rotund de diamant, care reprezintă pasiunea, precum şi o brăţară norocoasă din argint, despre care se spune că aduce fericire şi siguranţă.

În prezent, Angelina Jolie se află la Sydney, în Australia, împreună cu trei dintre copiii lor, în timp ce Brad Pitt se află în Marea Britanie, alături de gemenii Knox şi Vivienne.

Actriţa americană Angelina Jolie va turna cel de-al doilea film din cariera ei de regizoare, intitulat „Unbroken”, în oraşul Sydney şi în câteva regiuni rurale din statul australian New South Wales, au anunţat marţi autorităţile locale. În ultimele săptămâni, celebra actriţă s-a aflat la Sydney, căutând cele mai potrivite zone în care să îşi filmeze noul proiect cinematografic.