Vacanţele vedetelor! Ce s-a văzut pe Facebook

De: Nicoleta Nicolae / 30.06.2015, 13:00
Vacanţele vedetelor! Ce s-a văzut pe Facebook
În timp ce unii sunt pe ultima sută de metri înaintea vacanţei, alţii s-au întors plini cu energie din concediu. Sore, Andreea Bălan, Andreea Bănică, Iuliana Tudor şi Andrei Aradits se află în categoria celor care şi-au încheiat vacanţă de vară, sau măcar o parte din ea.

Andrei Aradits

“Grecia!! Marea e albastră, peştele e proaspăt, buzuki e vesel şi desertul e tot din partea casei. Criza e la televizor. Eventual luaţi-vă cash la îndemână (ca să fiţi liniştiţi, majoritatea acceptă carduri)”, a postat actorul pe pagina sa de Facebook.

FOTO: Facebook

Andreea Bălan

“Ador L.A.- ul. În fiecare zi e aceeaşi vreme superbă, acelaşi soare strălucitor şi îmbietor, cu o lumină perfectă pentru filmări şi poze. Îmi plac oamenii calmi şi zâmbitori care nu se feresc să facă complimente dacă le place părul albastru”, a scris cântăreaţa pe aceeaşi reţea de socializare.

FOTO: Facebook

Iuliana Tudor

Vedeta TVR 1 s-a întors dintr-o binemeritată vacanţă în Turcia. “Bună dimineaţa! Cea mai frumoasă zi începe în fiecare zi! Aşa să vă fie viaţa! – cu Eaglee Eaglee Barley.”, a postat prezentatoarea emisiunii O data-n viaţă.

FOTO: Facebook

Andreea Bănică

Artista s-a cam plimbat vara asta. Şi este abia la început. Printre destinaţii: Ţara Sfântă. “Am ajuns la Mormântul lui Iisus Hristos! – la Jerusalem Old City.”, a postat Andreea Bănică.

FOTO: Facebook

Sore

Romantică din fire, Sore a ales pentru această vară  Parisul. Şi nu singură, ci alături de iubitul său. “Ultima seară de vacanţă. În cinstea voastră”, a scris artista.

FOTO: Facebook.