Vedete şi ropote de aplauze la premiera “Nunţii perfecte” (FOTO)

De: Nicoleta Nicolae / 12.05.2015, 15:00
Vedete şi ropote de aplauze la premiera “Nunţii perfecte” (FOTO)
Cu un ropot de aplauze – astfel a debutat “Nunta perfecta” de Alan Ball, o comedie despre sex si prietenie produsa de agentia de talent management si comunicare Talentivity si care a avut premiera aseara, la Teatrul Elisabeta. Aceasta a fost o dovada ca asteptarile publicului au fost foarte mari, iar Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Jojo Catalina Grama si Dan Radulescu, protagonistii “Nuntii perfecte”, regizate de Eugen Gyemant, au satisfacut total dorinta publicului de a asista la un adevarat regal al comediei.

Amalia Enache, Ada Condeescu, Horia Brenciu si Alice Dumitrescu, Aylin Cadar impreuna cu sora si cumnatul ei, Bogdan Stanoevici, Ramona si Radu F Constantinescu, Adrian Perjovschi, fiecare spectator s-a simtit, de la inceputul si pana la sfarsitul spectacolului, nuntas la aceasta “Nunta perfecta”, “condimentata” cu intrigi dintre cele mai surprinzatoare, rastunari de situatii si replici acide, care au facut publicul sa intrerupa de mai multe ori spectacolul cu valuri de aplauze. Intriga imaginata de castigatorul premiului Oscar pentru scenariu, Alan Ball, costumele spectaculoase, o echipa de actori care a demonstrat excelenta pentru acest gen si o punere in scena impecabila au constituit “ingredientele” pentru o comedie care a cucerit imediat publicul.

 

Cinci femei superbe si nefericite se reintalnesc la nunta cu pretentii foarte aristocratice a prietenei lor din copilarie, Tracy Ionescu. Fiecare s-a lasat pacalita sa joace rolul de domnisoara de onoare, insa  refugiate intr-una din camere, isi dau seama ca niciuna dintre ele nu isi doreste cu adevarat sa fie acolo si ca in realitate nici nu o suporta pe mireasa. Toate si-ar dori in adancul sufletului sa se intample ceva care sa distruga aceasta nunta perfecta. In timp ce beau, plang, comploteaza, rad pana la lacrimi, barfesc tot ce poate fi barfit si isi impart toti barbatii din lume, reusesc, daca nu sa dezintegreze cu totul nunta prietenei lor, macar sa faca din ea un eveniment cu adevarat memorabil.

Singura aparitie masculina din spectacol, “marul discordiei” si “seducatorul de serviciu”, cel care reuseste sa contrarieze toate personajele feminine, dar care a fost primit de public cu aplauze de cand a pus, la propriu, piciorul pe scena este Tommy, interpretat de Dan Radulescu. Aparitia acestuia marcheaza punctul culminant al comediei si tot el este acela care a realizat, la sfarsitul spectacolului, poza de grup cu “nuntasii”: actorii de pe scena si publicul – o mare de oameni, care la final erau toti cu bratele in aer.

Minutele intregi de ovatii si aplauze de la sfarsitul reprezentatiei au punctat finalul unei nunti cu adevarat perfecte. Spectacolul “Nunta perfecta”, recomandat persoanelor peste 16 ani, va avea reprezentatii si in luna iunie, pe 1 si 15. Biletele se pot cumpara online de pe www.bilet.ro si de la Casa de Bilete a Teatrului Elisabeta.