Victoria Beckham şi-a scos la vânzare coroniţa purtată la nunta cu David Beckham

Apropo.ro / 18.11.2013, 11:17
Victoria Beckham şi-a scos la vânzare coroniţa purtată la nunta cu David Beckham
Tiara din aur cu diamante pe care Victoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls, a purtat-o când s-a căsătorit cu fostul fotbalist David Beckham va fi scoasă la licitaţie pe 5 decembrie, la Londra, fiind estimată la aproximativ 25.000 de lire sterline.

Tiara de 18 carate cu diamante va fi vândută la o licitaţie organizată, pe 5 decembrie, la Londra, de casa Bonhams. Preţul estimativ al tiarei este cuprins între 18.000 şi 25.000 de lire sterline.

„Este de aşteptat ca interesul (clienţilor, n.r.) pentru această tiară să fie de două ori mai mare deoarece aceasta a fost creată de celebrul designer Slim Barrett, ale cărui piese sunt scoase rareori la licitaţie. Faptul că a fost purtată de (…) Victoria Beckham în ziua nunţii este un alt detaliu interesant, care o aduce în atenţia unui grup mai larg de clienţi”, a spus Emily Barber, directorul departamentului de bijuterii al casei de licitaţii Bonhams.

Victoria şi David Beckham s-au căsătorit pe 4 iulie 1999 în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la castelul Luttrellstown din Irlanda şi care a avut ca temă regalitatea. Rochia de mireasă purtată de Victoria a fost o creaţie a creatoarei de modă Vera Wang şi a costat 60.000 de lire sterline (71.665 de euro).

Cuplul a cumpărat recent o reşedinţă de lux, în valoare de 50 milioane de lire sterline, în apropiere de Kensington Palace. Proprietatea este învecinată cu reşedinţa în care locuiesc prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine.

David Beckham s-a căsătorit cu Victoria Adams, fostă componentă a formaţiei Spice Girls, în 1999. Cei doi au patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.