“Tânăr şi neliniştit” se mută la Acasă TV. În locul lui, PRO TV va difuza un serial turcesc

De: Cătălina Matei / 13.09.2014, 08:00
“Tânăr şi neliniştit” se mută la Acasă TV. În locul lui, PRO TV va difuza un serial turcesc
Cel mai longeviv serial al tuturor timpurilor, Tânăr şi neliniştit se mută la Acasă TV, începând cu 15 septembrie 2014 şi va fi difuzat zilnic (de luni până duminică) de la ora 16.30. În locul său, PRO TV va difuza serialul turcesc “Trandafirul Negru”.

“Tânăr şi neliniştit” a fost lansat în anul 1973, iar de atunci s-a aflat în permanenţă în topul clasamentelor formatelor de televiziune, cu cel mai mare rating al reţelei CBS. PRO TV a început să difuzeze îndrăgitul serial în anul 1996, iar acesta va putea fi urmărit din 15 septembrie doar pe Acasă TV, oferind mai multe episoade săptămânal.

Şi tot din 15 septembrie, PRO TV va transmite serialul “Trandafirul Negru” (“Karagül”), cea mai nouă telenovelă turcească care a reuşit să impresioneze telespectatori din întreaga lume, debutează pe 15 septembrie la PRO TV, de la ora 14.00, de luni până vineri.

Povestea captivantă a serialului Trandafirul Negru, drama unei familii şi mixul între Turcia modernă şi obiceiurile tradiţionale au cucerit publicul din cele 40 de ţări în care a fost difuzat, transformând-o în cea mai de succes telenovelă turcească din ultimul an.

Acţiunea se desfăşoară într-o atmosferă de poveste în oraşul Halfeti, învăluită de aerul trecutului. Se spune că trandafirii crescuţi în Halfeti sunt unici, iar dacă sunt tăiaţi şi duşi în altă parte îşi schimbă culoarea, devenind la fel ca toţi ceilalţi trandafiri.

În rolurile principale se află Ozcan Deniz, Yavuz Bingol şi Ece Uslu, care ne împărtăşesc povestea ce debutează în Istanbul, unde Ebru (Ece Uslu), împreună cu cei trei copiii şi soţul ei Murat (Ozcan Deniz) duc o viaţă armonioasă şi înstărită.

Intriga începe odată cu falimentul afacerii şi plecarea pe ascuns a lui Murat, în Halfeti, oraşul lui natal. Plecarea lui Murat, marchează începutul coşmarului pentru Ebru şi copiii săi. După dispariţia soţului, Ebru pleacă pe urmele lui în Halfeti, unde o aşteaptă o mare surpriză şi este nevoită să îndure tratamentul familiei lui. Deşi târziu, Ebru va afla că întreaga ei viaţă se bazează pe o minciună. Acest “adevăr” o va costa foarte scump iar viaţa ei, bazată pe minciuni începe să îşi găsească răspunsurile.