TRAUMELE neştiute ale lui Ilan Laufer: „Am fost la recuperare, am suferit foarte mult”

De: Alexandra Necsoiu / 04.07.2017, 14:37
TRAUMELE neştiute ale lui Ilan Laufer:
Probabil cea mai nonconformistă figură din noul cabinet, Ilan Laufer, propus ca ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, a trecut cu brio de audierile din comisiile de specialitate

Noul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a avut o copilărie zbuciumată, marcată de desele schimbări de mediu între România şi Israel. Într-un interviu acordat revistei VIP Magazin din Republica Moldova, Ilan Laufer îşi spune povestea personală:

Ce avere are Ilan Laufer? Are 8 case: “La 20 de ani am început să fac bani” – FOTO

Ce transformare! Fosta soţie a lui George,“tunată” de 20.000 euro. Imagini ÎNAINTE&DUPĂ cu Alina Laufer

Drama Alinei Laufer. În spatele imaginii perfecte se ascunde o mare suferinţă

Fosta soţie a lui Jorge a dat lovitura la MasterChef! A făcut shaorma cu de toate

„Cei care mă cunosc de aproape ştiu că am suferit foarte mult în copilărie. Am avut şi probleme, am fost şi la recuperare, şi la tratament, şi la psiholog, la psihanaliză. Până la 20 de ani… Mi-am dorit foarte mult să mă fac bine şi să trec peste toate. Aveam în primul rând blocaje de vorbire, nu aveam încredere în mine absolut deloc, mă simţeam tot timpul abandonat. Foarte greu a fost.”

Ilan Laufer, care se ocupă şi de creşterea fetiţei pe care soţia sa Alina o are din prima căsătorie, mai vorbeşte şi despre traumele copilăriei şi de responsabilitatea pe care un părinte ar trebui să o aibă.    

„Cred că ceea ce mi se întâmplă acum e o recompensă pentru toată copilăria mea. Indiferent de momentele grele pe care le-am avut în business, şi am avut foarte multe: şi frici, şi emoţii, şi certuri cu diverşi oameni care au încercat să mă tragă în jos şi să se opună unei evoluţii pozitive ale mele. Totuşi nimic nu a fost atât de dificil cum a fost trecerea peste momentele grele imprimate asupra inimii mele de copil. Pot să spun tuturor care vor citi lucrul acesta că este foarte important felul în care îşi cresc copiii şi un copil este dat ca să-l protejezi şi să-l iubeşti, şi nu ca să-ţi verşi nervii asupra lui. Stările de panică permanentă îi fură unui copil toată bucuria de a trăi ca un copil, de a face lucrurile pe care le face un copil, îţi ia încrederea în tine… Astea au fost foarte traumatizante.”, spune actualul ministru.