A ieşit din showbiz după ce a refuzat o noapte de sex! Acum a ajuns la o televiziune religioasă

De: Nicoleta Nicolae / 20.04.2015, 09:38
A ieşit din showbiz după ce a refuzat o noapte de sex! Acum a ajuns la o televiziune religioasă
O fostă participantă la concursul Miss România a făcut o schimbare radicală în carieră. Ea prezintă o emisiune de televiziune la un post dedicat religiei.


Eveline Păuna, care a fost selectată pentru Miss România, a făcut o schimbare radicală în carieră.

După ce a fost dansatoare la o emisiune de la postul public de televiziune, iar mai apoi prezentatoare, vedeta a ajuns acum la un post de televiziune dedicat religiei, Trinitas TV.
Sâmbătă, ea a avut lansarea emisiunii de la postul mai sus-menţionat, potrivit www.ziarulring.ro.

 „Mărturisesc că am pornit cu emoţii la drum pentru că nu ştiam cum voi fi primită de cei de acolo. Mulţi m-au întrebat: «Ce faci tu la Trinitas?». Trinitas este o provocare pentru mine deoarece e o televiziune specială, de nişă, dar proiectul îi inspiră pe cei de acasă fără a cădea într-o zonă foarte religioasă. Îmi cunosc foarte bine limitele şi zona de expertiză, nu m-aş putea implica într-un lucru foarte religios sau dogmatic”, a declarat Eveline Păuna.

Eveline a şocat în 2012 când, întrebată fiind despre începuturile ei în televiziune, a vorbit despre excluderea ei de la Miss România pe motiv că nu ar fi vrut să facă sex. Avea 15 ani şi se afla la repetiţii pentru concursul de frumuseţe de la Fashion Week. „În seara dinaintea finalei am fost descalificată fără vreun argument. Câteva zile mai târziu, am auzit că în seara respectivă s-au probat chei de la dormitoarele participantelor şi că acel concurs era doar un târg de fete care plăteau defilarea pe podium cu o noapte de amor”, spunea Eveline atunci.