Bucuresti, in Cartea Recordurilor cu Marsul Mosilor de Craciun

Redacția / 21.12.2008, 15:15
Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor cu 3.939 de Mosi Craciun, azi, 21 decembrie.

Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor cu 3.939 de Mosi Craciun, azi, 21 decembrie.

Cei 3.939 de Mos Craciun s-au strans in Piata Constitutiei pentru  Marsul Mosilor de Craciun, iar dupa ce au fost numarati, au plecat spre Piata Unirii pentru a imparti cadouri in "cutii rosii", copiilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost alaturi de Mosii adunati in Piata Constituiei si le-a multumit tuturor pentru ajutorul acordat de a intra in Cartea Recordurilor cu "cei mai multi Mos Craciun care impart cadouri".

Reprezentanta Guinness Book Record i-a inmanat primarului Sorin Oprescu certificatul noului record mondial pe scena amenajata pentru concerte de Sarbatori, din Parcul Unirii.

Intentiile primarului Sorin Oprescu nu se termina aici, ci pe data de 27 si 28 decembrie se va incerca doborarea a inca 2 recorduri: cel mai lung carnat din lume si cel mai lung tort din lume (140 metri!).

Cel mai lung carnat din lume, realizat pana in prezent, se fla in Serbia si are o lungime de 2.020 metri, iar recordul pentru cel mai lung tort din lume este omologat la Sidney si are o lungime de 120 metri. (mediafax)

Ai fost la Marsul Mosilor de Craciun? Incarca imaginile cu tine si prietenii tai pe album.

Crezi ca Ziua Orgasmului Global a fost "sabotata" de Marsul Mosilor de Craciun?

GALERIE FOTO

marsul mosilor de craciun

marsul mosilor de craciun

 

 

Foto: Aurelian Galice