Ce sexy a fost Jojo la botezul fetiţei! Şi-a recăpătat silueta! – Imagini superbe

De: Alexandra Necsoiu / 31.05.2017, 12:29
Ce sexy a fost Jojo la botezul fetiţei! Şi-a recăpătat silueta! – Imagini superbe
Zora, fetiţa lui Jojo (Cătălina Grama) şi a lui Paul Ipate (32 de ani), a primit darul botezului. În mare secret, părinţii micuţei au organizat o petrecere restrânsă, la care au luat parte doar familiile lor şi prietenii apropiaţi.

Jojo, pe vremea când era minoră şi provocatoare. Uite cum poza!

Femeile fierbinţi ale lui Nicolaescu: Mihaela Rădulescu, Jojo, Ilena Lazariuc, Daniela Nane. Goale de dragul artei! – FOTO

Paul Ipate şi Jojo, detalii picante despre relaţia lor amoroasă

Paul Ipate şi Jojo stau într-un palat! Cum arată şi unde se află – FOTO

Iată ce a scris Jojo pe blogul ei despre „botezul de poveste: A fost odata ca niciodata…mai precis in duminica ce a tocmai a trecut un botez ca in povesti. Zanuta noastra, care inca de la inceput a fost desprinsa parca dintr-un basm fermecat, a devenit crestina. Am botezat-o in data de 28 mai pe Zora Maria, cea mai zambitoare fetita de pe aceasta planeta. Am avut emotii mari, inca de cand am primit trusoul brodat cu numele ei si data evenimentului, desi mai trecusem inca o data prin asta la botezul fratiorului ei. Zora a fost cuminte si a ascultat cu multa atentie slujba. L-a privit inca de la inceput atenta pe parinte si l-a facut sa zambeasca de cate ori a avut ocazia.

Am avut parte de o slujba frumoasa, linistita, si desi Zori a plans un picut dupa ce a bagat-o parintele in apa, s-a incheiat totul frumos si bine. Intreaga familie zambea la finalul slujbei si chiar am fost cu totii extrem de fericiti. Mamele si-au mai sters discret cate o lacrima si au admirat-o pe Zori in rochitele ei minunate ivoire si menta, pe care zanuta le-a purtat mandra, zambind ca un mic soare.

Mandra am fost si eu in fiecare secunda, mai ales cand mi-am tinut amandoi copiii in brate la pozele de final. Achim a fost si el foarte chipes in costumul lui elegant. Petrecerea a fost mai mult mai frumoasa decat m-am asteptat si v-am fotografiat fiecare detaliu in parte. O sa va povestesc pe indelete despre tema aleasa, “italian affair” si cum am decorat totul intr-un alt articol.  Am ales pentru vestimentatia mea si a Zorei tonuri placute de verde care s-au potrivit de minune cu tematica aleasa pentru petrecere. Copiii s-au distrat teribil la petrecerea lor, condusa de Achim bineinteles, si candy bar-ul dedicat lor a fost punctul de atractie.”