Cynthia Nixon, din „Totul despre sex”, s-a căsătorit cu iubita ei

De: Gabriela Voicu / 29.05.2012, 17:20
Cynthia Nixon, din „Totul despre sex”, s-a căsătorit cu iubita ei
Actrița Cynthia Nixon, interpreta personajului Miranda Hobbes din seria "Totul despre sex", s-a măritat cu iubita ei, după o logodnă de trei ani.

Vestea că actrița lesbiană Cynthia Nixon s-a căsătorit cu iubita ei a fost confirmată de reprezentantul vedetei, care a ținut să precizeze că ea a purtat la marele eveniment o rochie semnată Carolina Herrera.

Cele două femei erau logodite de trei ani. Nixon, de 46 de ani, și iubita ei, Christine Marinoni, de 45 de ani, sunt împreună din 2004 și și-au unit destinele oficial, duminică, în New York.

În 2011, Marinoni a născut un băiat, Max Ellington Nixon-Marinoni.

Cynthia Nixon și Christine Marinoni (Foto: Hepta)

Cynthia Nixon are doi copii – Samantha, în vârstă de 16 ani, și Charles Ezekiel, în vârstă de 10 ani – cu fostul său iubit, Danny Mozes, profesor de limba engleză, cu care a avut o relație din 1988 până în 2003.

Cynthia Nixon, în vârstă de 46 de ani, și activista americană Christine Marinoni, în vârstă de 45 de ani, s-au cunoscut cu ocazia unei campanii care viza strângerea de fonduri pentru dotarea școlilor publice din New York și s-au logodit în aprilie 2009, cu ocazia unui marș organizat în sprijinul legalizării căsătoriilor gay în statul New York.