Dana Nălbaru a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil!

Redacția / 14.03.2015, 17:00
Dana Nălbaru a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil!
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi se pregătesc să devină din nou părinţi.
Zilele trecute, Dana Nălbaru a dezvăluit ce sex are bebeluşul din burtică. Dragoş Bucur e în culmea fericirii! 
 
„Eu şi el avem o relaţie specială. Acum îmi spune că se bucură că vine primăvara. Dă tare din picioruşe când e aşa bucuros…”, a scris artista pe contul său de Facebook. Familia celor două vedete se va mări, iar fetiţa lor va avea un frăţior. Dana Nălbaru e o gravidă frumoasă şi e pregătită să aibă şi un băieţel. Cântăreaţa mai are o fetiţă de 8 ani cu actorul Dragoş Bucur, de care  e nedespărţită. După cum Dana a mărturisit, Sofia face pian şi căţărări. 
 
Foto: Facebook
 
“Pe la 3-4 ani a vrut la balet. S-a gândit, după un timp, că nu i se potriveşte şi a cerut la dresaj de cai. I-a plăcut la nebunie, a învăţat câte ceva dar, după câteva luni, a vrut să mai încerce şi alte lucruri. Aşa că a cerut la căţărări. Înainte de asta, a început pianul şi avansează rapid. Pare că s-a decis: pianul şi căţărările sunt favoritele ei. Bine, iarna asta a vrut să înveţe să se dea cu placa. Aşa că ne-am conformat. Şi tot iarna asta s-a decis că-i place rock-ul…aştept momentul în care-mi va zice că vrea trupă”, a mai postat vedeta, pe binecunoscuta reţea de socializare, despre fetiţa ei de 8 ani, Sofia.