Fanteziile ei sexuale nu te includ?

Redacția / 08.05.2008, 10:08
Fanteziile ei sexuale nu te includ?
Nu ti-ai fi imaginat vreodata ca fanteziile ei sexuale nu te includ pe tine, iubitul si partenerul ei de viata. Si tu, domnule, faci la fel!

Nu ti-ai fi imaginat vreodata ca fanteziile ei sexuale nu te includ pe tine, iubitul si partenerul ei de viata. Fara a ramane mut de uimire, amininteste-ti ca nu toate fanteziile tale sunt legate de ea.

Fie ca se gandeste cum ar fi cu anume cineva, fie ca se masturbeaza cu gandul la altcineva sau are o fantezie cu un strain, astea toate nu inseamna ca nu te iubeste si ca nu este langa tine. Nu ii poti impune fanteziile…

Isi doreste sa faca sex cu un necunoscut

Daca se intampla sa fie un tip puternic, placut, dragut care sa o ia pe sus fara multe cuvinte, dar in acelasi timp ea sa se impotriveasca. Atractia si excitatia isi maresc intensitatea. Ce este interzis te atrage. Si necunoscutul iti creste senzatia de adrenalina. O aventura.

Isi doreste sa faca sex cu o femeie

Asta ar trebui sa fie fantezia barbatului, nu a ei. Dar, daca este curiozitatea mare? Poate avea parte de mai multa delicatete si, de ce nu, poate se gandeste la asta inca de la ultimul film porno vizionat. Daca vine acasa cu o tipa, o vei refuza?

Isi doreste sa faca sex in grup…fara tine

Pai cum s-ar simti cu tine acolo? Nu crezi ca ar fi inhibata? Una este sa mergeti intr-un club de swinging unde sunteti de acord pe ceea ce se va intampla, si alta este aici, in sexul in grup, unde ea nu vrea sa o privesti, vrea sa fie inconjurata de necunoscuti. Vrea sa faca toate nebuniile..poate fi doar intre femei sau doar intre barbati.

Isi doreste sa faca sex virtual

Incitanta este ideea ca sunt altii care te vad, te doresc si se implinesc doar privindu-te. Cum s-ar simti ea? (mai in gluma mai in serios de preferat sa nu fie recunoscuta). De ce crezi ca nu ar atrage-o ideea de a se juca cu jucarii sexuale erotice in fata camerei si sa raspunda "in scris" doritorilor? Macar o singura data sa fie unica in mintea barbatilor in mod pervers…

Chiar daca le gandeste uneori ea este tot langa tine si tot cu tine face sex. Fanteziile vin, trec si sunt daunatoare atunci cand le aplica insistent.

Ai avut vreo fantezie de acest gen sau ceva si mai strong?