Imagini fierbinţi cu cea mai sexy femeie din Republica Moldova

De: Alexandra Necsoiu / 02.10.2018, 11:17
Imagini fierbinţi cu cea mai sexy femeie din Republica Moldova
Cel de-al doilea sezon al show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”, prezentat de Mirela Vida împreună cu Dodo Mesaroş şi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, este unul plin de surprize, dar şi de provocări.

Una dintre cele patru concurente care participă în primele două săptămâni ale reality show-ului cu speranţa de câştiga premiul de 5000 de euro este Vlada Bernevec, o tânără de 22 de ani, din Republica Moldova.

În anul 2016, ea a fost desemnată ”cea mai sexy femeie din Republica Moldova”, unde a şi fost pentru o scurtă perioadă de timp prezentatoare tv.
Vlada este o fire impulsivă, însă mereu în viaţă s-a bazat pe ambiţia ei, veselia şi firea prietenoasă. Deşi foarte tânără, ea şi-a deschis propria afacere în care şi-ar dori să investească banii, dacă va reuşi să câştige premiul pus în joc în cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu”
Frumoasa brunetă mărturiseşte că  nu foloseşte o anumită armă a seducţiei, ci se bazează pe naturaleţe: „Sunt doar eu însumi şi nu mă prefac, consider că asta este cea mai puternică armă”.

Vlada este astfel una dintre cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Ştefan Hamza, el, la rândul lui, confruntânu-se cu provocarea de a reuşi să ia cea mai bună decizie. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă el face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Cât de departe va merge burlacul şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele vom afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului  la „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, numai la Antena 1.