O blondă celebră la noi, cum să faci un sex oral ca la carte! „Totul ţine de salivă”

De: Alexandra Necsoiu / 22.06.2017, 12:11
O blondă celebră la noi, cum să faci un sex oral ca la carte! „Totul ţine de salivă”
Khloé Kardashian nu este o celebritate prea timidă.

Recent, blondina a mărturisit că a întrebat-o pe prietena ei cea mai bună, Malika, despre cum se face un sex oral ca la carte, potrivit Daily Star. Khloé Kardashian a scris despre această „aventură” pe blog, ca să afle tot Internetul cum face ea sex oral: „Malika, desigur, crede că face cel mai tare sex oral. Eram curioasă, aşa că am întrebat-o cum o face. Mi-a dat un răspuns foarte simplu: «totul ţine de salivă». Nu a vrut să-mi spună ce face diferit faţă de mine, aşa că n-am înţeles. Noi două ne spunem totul, aşa că de ce nu vrea să-mi spună şi mie secretele ei? M-am gândit să-mi fac singură dreptate”.


De aici, confesiunile lui Khloé Kardashian încep să devină mai ciudate. Vedeta l-a contactat pe unul din foştii iubiţi ai prieteni sale cele mai bune, care i-a confirmat că  Malika Haqq „e una dintre cele mai bune femei care i-au făcut sex oral”. De aici, Kardashian a concluzionat că şi ea e la fel de bună.

„Din ce am auzit, sunt foarte încrezătoare în abilităţile mele, dar n-o să mă laud la toţi aşa cum o face Malika. Am căutat pe Google şi n-am aflat nimic nou, a mai spus blonda.