Plăcerile vinovate ale celebrităţilor! Cine a încercat să facă sex cu un aspirator?

De: Cătălina Matei / 17.10.2016, 14:19
Plăcerile vinovate ale celebrităţilor! Cine a încercat să facă sex cu un aspirator?
Cine a încercat să facă sex cu un aspirator? Şi ce cântăreaţă are vise erotice cu lesbiene? Iată ce fac vedetele în intimitate.


Eva Mendes spune că, după o partidă de dragoste, îi place să lenevească în pat în timp ce se uită la televizor. „Îmi place să urmăresc programul favorit cu o tavă plină de mâncare în poală”.

Lily Allen are vise erotice cu lesbiene. „Odată, eram în San Diego şi am cunoscut două gemene identice. Am dansat lasciv cu amândouă, frecându-mi fundul de una şi de cealaltă pelvisul. De multe ori, am vise umede cu lesbiene”.

David Duchovny a dezvăluit că, la începutul relaţiei sale cu Tea Leoni, a făcut-o pe aceasta să leşine în timpul unei partide de sex în saună.

Rapper-ul Coolio şi-a şocat fanii declarând că a avut parte de sex în grup la numai 12 ani. Totuşi, acesta n-a mers până la capăt. „Nu mi-a reuşit cu adevărat penetrarea”.

Robert Downey Jr. mărturiseşte că, la un moment dat, era dependent de masturbare. „Eram un masturbator în serie. Dar este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, căci mi-am rodat organul pentru ceva ce a meritat”.

Russell Band a fost odată sedus de un aparat electrocasnic. Iubitul lui Katy Perry spune că, atunci când avea 14 ani, şi-a introdus penisul în furtunul unui aspirator. „Eram tânăr şi opţiunile mele erau limitate”.

Jessica Alba susţine aventurile de o noapte. „Nu cred că o fată este usoară doar pentru că îi place sexul. Nu mi se întâmplă să am aventuri de o noapte, dar nici nu le judec pe femeile care au. Bărbaţii o fac tot timpul”.

Foto Pinterest