Sexy, provocatoare, apetisante! Ele sunt ispitele feminine de la „Temptation Island – Insula iubirii” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 27.04.2017, 10:45
Sexy, provocatoare, apetisante! Ele sunt ispitele feminine de la „Temptation Island – Insula iubirii” – FOTO
Sexy, provocatoare, apetisante! Aşa sunt cele şase ispite care îi vor fermeca pe bărbaţii concurenţi înscrişi în cea de a treia ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va debuta luni, 8 mai, la Antena 1. Cea mai fierbinte emisiune a verii, care va fi difuzată lunea şi marţea de la ora 20:30, va avea în rolul de ispite feminine şase femei cărora cu greu le vor putea rezista concurenţii care au ales să îşi testeze încrederea în partenerii lor în Thailanda.

Domnii vor fi cu siguranţă impresionaţi de farmecele prezenţelor feminine alături de care vor petrece nu mai puţin de 20 de zile într-un loc de vis, sub soarele torid al insulei exotice.

Sexy, provocatoare, apetisante! Ele sunt ispitele feminine de la „Temptation Island – Insula iubirii” – FOTO

Ispitele masculine de la „Insula Iubirii” oferă concurentelor cele mai fierbinţi poveşti de dragoste – FOTO

Cele cinci cupluri care au plecat pe Insula Iubirii cu speranţa că Thailanda le va oferi doar surprize plăcute şi momente fericite, la finalul cărora îşi vor dovedi că relaţia lor este indestructibilă, vor avea de înfruntat multe probe şi se vor confrunta cu temeri legate de parteneri sau vor descoperi lucruri neaşteptate inclusiv despre ei înşişi. Iar ispitele vor avea un rol hotărâtor pe acest drum complet imprevizibil.

Deea (27 de ani) nu mai are nevoie de multe prezentări. Telespectatorii Antena 1 şi fanii emisiunii au cunoscut-o în primul sezon în postura de concurentă, în rolul de ispită în cel de-al doilea şi au ascultat-o cântând la „X Factor”, unde şi-a împlinit un vis din copilărie. Pasionată de sport şi dans, Deea spune că încă de mică şi-a dorit să devină cântăreaţă şi anul trecut a lansat piesa „Spune da”. Senzuală, asumată şi directă, Deea se va întoarce în cel de-al treilea sezon al Insulei, mai hotărâtă ca niciodată să-i cucerească pe noii concurenţi.

Cătălina (26 de ani), actriţă şi fotomodel, revine de asemenea pe Insula Iubirii, cu experienţa acumulată până acum şi cu frumuseţea ingenuă care i-a fermecat pe bărbaţi şi anul trecut. Ea speră ca şi acest sezon o va provoca şi o va inspira.

Maria (27 de ani) spune că participarea la „Insula Iubirii” a ajutat-o să cunoască mai mulţi oameni, dar şi să se descopere pe sine. Spune că îşi cunoaşte foarte bine calităţile fizice, poate seduce orice bărbat, iar rolul de ispită, pe care şi-l asumă din nou în Thailanda, o încântă.

Nicoleta (27 de ani) nu a mai participat niciodată la o emisiune de televiziune şi este o apariţie nouă în echipa ispitelor de pe „Insula Iubirii”. Se consideră o persoană îndrăzneaţă, pozitivă, spontană, amuzantă şi sociabilă. Locuieşte în Anglia, unde are o firmă de curăţenie, se întreţine singură şi spune că nu îi lipseşte nimic. Participă la emisiune în rolul de ispită pentru că îi plac provocările şi îi place să cunoască oameni noi.

Anuryh (McAnuryh) (24 de ani) este o nouă ispită care îşi va etala farmecele în acest sezon. Se caracterizează ca fiind o fire foarte sociabilă, comunicativă, calităţi care o ajută în meseria ei de MC (maestru de ceremonii). Îşi doreşte ca pe viitor să devină cântăreaţă de muzică rap şi consideră că pe „Insula Iubirii” îi va fi foarte uşor să ispitească.

Bianca (28 de ani) este, de asemenea, la prima ei apariţie la „Temptation Island” şi, dat fiind faptul că este fotomodel şi hostess este convinsă că în ipostaza de ispită va avea succes. Spune despre ea că este o persoană veselă, agitată, sociabilă si amuzantă.