Top-modelul Cara Delevingne, despre orientarea sa sexuală: E în continuă schimbare

De: Loredana Toma / 23.06.2021, 15:58
Top-modelul Cara Delevingne, despre orientarea sa sexuală: E în continuă schimbare

Top-modelul și actrița Cara Delevingne spune că își schimbă frecvent orientarea sexuală. Cunoscută de pe marile podiumuri de modă, dar și din filme precum “Anna Karenina”, “Suicide Squad” și “Valerian and The City of a Thousand Planets”, Delevingne a declarat în trecut că este pansexuală, adică este atrasă de o persoană, indiferent de sex, nationalitate sau religie, această caracteristică fiind similară cu bisexualitatea. “Mă simt atrasă de persoană, nu de sexul ei. Câteodată mă simt mai feminină, alteori mai masculină și mă îndrăgostesc de o persoană și asta e”, a declarat ea, în trecut.

Cel mai recent partener al actriței a fost actrița din producția “Pretty Little Liar” Ashley Benson, potrivit Unilad.

Cara Delevingne: Mă simt cel mai bine ca bisexuală

Într-un interviu acordat lui Josh Smith pentru podcastul “Make It Reign”, cu ocazia Pride Month, Delevingne și-a comparat orientarea sexuală cu “un pendul care se leagănă mereu”.

„Însă, acum, mai mult ca niciodată, mă simt cel mai bine ca fiind bisexuală. Mult mai mult decât simțeam înainte. Înainte nu aveam dorințe pentru femei sau iubire pentru femei, iar acum acest lucru s-a schimbat mult”, a spus modelul. Delevingne a adus în discuție și “Pride Month” (Luna mândriei gay, sărbătorită în iunie) și ceea ce înseamnă pentru ea. “Când ne gândim la Pride Month, cred că trebuie să fie vorba, pur și simplu, despre dragoste, despre dragoste pentru partenerul tău, dragoste pentru vecinul tău și, cel mai important, despre dragostea pentru tine însuți și chiar și pentru oameni pe care nu îi cunoști. Nu înseamnă că trebuie să fie neapărat ceva despre care să vorbești mereu, este doar despre relații. Poate să fie chiar despre un străin, este vorba, de fapt, despre empatie și compasiune pentru toți oamenii”, a mai spus aceasta. 

CITEȘTE ȘI: Gillian Anderson a recunoscut că e bisexuală

Evan Rachel Wood, actrita din „True Blood”, e bisexuala

Foto: Profimedia Images